Program » Verktyg & Diverse » Programmering

Arduino IDE last ned
5 0 5937  

Hämta Arduino IDE gratis här och få en öppen källkodsprogramvara för att skriva kod till Arduino-kortet.

Om du är utvecklare och vill skapa interaktiva objekt som kontrollerar andra saker i den fysiska världen än datorn, prova Arduino.
Den open-source fysiska databehandlingsplattformen kan skapa fristående projekt samt projekt som kommunicerar med andra program som körs på en dator. Plattformen är baserad på ett microcontroller board och en utvecklingsmiljö för programvara till styrelsen.

Du behöver en Arduino-kort och en USB-kabel som liknar de som används för att ansluta USB-skrivare. Du kan antingen köpa förmonterade brädor eller samla ditt bräde för hand och hämta Arduino IDE gratis.
När du har laddat ner Arduino IDE, packa upp filen utan att ändra mappstrukturen. Du kommer att se några undermappar och filer.
Anslut din bräda till datorn via USB-kabeln och kontrollera att den gröna lysdioden är på. Om det inte gör så måste du konfigurera din styrelse för att extrahera ström från datorn. Du konfigurerar den genom att byta positionen på bygeln som förbinder två av de tre stiften du kan se mellan strömkontakten och USB-porten. Det måste anslutas till benen närmast USB-porten.
Observera att även om datorn kommer att försöka installera styrdrivrutinerna automatiskt, kommer den att misslyckas och du måste installera dem manuellt.

När du startar programmet får du ett exempel som heter "Blink". Öppna den och välj ditt kort och seriell port under menyn "Funktioner" och ladda sedan programmet. Du kommer att se en orange blinkande LED efter några sekunder om allt är korrekt inställt.
Arduinos grafiska gränssnitt ger dig olika fönster och alternativ för att skapa och implementera program förutom att utföra relevanta konfigurationer.
Observera att programmet kräver att Java Runtime Environment fungerar optimalt.

Du kan också hämta programmet till Mac här eller till Linux här.

Download Arduino IDE 1.8.2
Screenshots
Detaljerad information om Arduino IDE
Typ:
Freeware


Producent:
Arduino AG

Inkom datum:
28-03-2017
Plattform:
Windows, Linux, Mac OS X

Storlek:
91 Mb

0