Program » Multimedia » Video och musik

Animotica last ned
5 0 6157  

Ladda ner videoredigeringsprogrammet Animotica gratis här

Bilder och videoklipp är en viktig del av vår dagliga kommunikation, och därför utvecklas hela tiden bild- och videoförädlingsprogram. Den här gången tar vi en titt på Animotica, vilket är ett videoredigeringsprogram som de flesta kan hitta användbara.

Programmet är helt gratis att ladda ner och använda, men det kräver att du har Windows 10 som operativsystem.

Passion för enkel användning

Det finns bevisligen en mängd olika videoredigeringsprogram, och en av de största och upprepade utmaningarna med dem är att de vanligtvis inte är mycket användarvänliga. Animotica har försökt att göra bort med det här genom att göra videoredigering en bris, oavsett hur mycket erfarenhet du har.

Animotica är otroligt intuitivt att navigera runt, och hjälper dig så långt som möjligt att göra enkla men stora ändringar. Du hittar de mest nödvändiga redigeringsfunktionerna i programmet, till exempel klipp, trim, rotera, transformationer, bakgrund, zoom och mer.

Målmedvetna sociala medier

Du kan göra bra filmredigeringar i Animotica, men programmet är mestadels utformat för att göra mindre krävande videoklipp som måste publiceras på sociala medier.

När du måste starta ett nytt projekt måste du välja bildformatet. Som ovanstående GIF illustrerar har Animotica gjort ett antal mallar som du kan välja mellan. De enskilda mallarna visar vilka sociala medier den aktuella mallen passar. Till exempel. använder vanligtvis Instagram med ett mindre bildformat än YouTube.

Fler funktioner än förväntat

Det finns många riktigt gratis videoredigeringsprogram på marknaden, och vi har testat och rapporterat de flesta av dem. Trots detta lyckas Animotica fortfarande överraska. Programmet har många olika funktioner och de är alla otroligt väl utvecklade.

Det är möjligt att lägga till effekter, ljud och överlagringar i form av klistermärken, logotyper etc.

Helt gratis! Men...

Som tidigare nämnts är Animotica helt gratis att ladda ner och använda. Men det finns naturligtvis fortfarande en proversion av programmet, som kan förbättra sin erfarenhet avsevärt. Om du har den fria upplagan måste du överens om att ens videofiler blir vattenmärkta med "Made with Animotica". Om du köper pro versionen, så förstår du naturligtvis med vattenstämplar. Dessutom kan din video också exporteras i högre kvalitet (faktiskt upp till 4K upplösning!).

På bilden ovan kan du läsa lite mer om vad pro versionen av programmet har att erbjuda.

Design och användbarhet

Det är ingen tvekan om att utvecklarna bakom Animotica har velat göra videoredigering så enkelt som möjligt, och de har också blivit tilldelade att göra det. Programmet har en modern minimalistisk design, som på många områden liknar en smartphone-app.

På grund av detta kan de flesta hitta ut hur man navigerar i programmet och resulterar i slutändan i förbättrad användbarhet. Dessutom är det otroligt enkelt att skapa ett videoprojekt, och det är enkelt att redigera i projektet och i slutet är exporten till videoformat också en bris. När du har exporterat ditt projekt till videoformat tar det nästan ingenting ut. Detta är givetvis beroende av hur stort ett projekt exporteras.

Slutsats

Det finns ett flertal videoredigeringsprogram på marknaden, och på något sätt lyckas de skilja. Ett program som Adobe Premiere Pro är ett av de allra bästa videoredigeringsprogrammen på marknaden, men samtidigt är programmet otroligt avancerat och få kan hitta sig runt de många funktionerna. Därför är det bra med program som Animotica som kan göra annars komplicerad videoredigering på ett enkelt, enkelt och enkelt sätt.

Även om det finns några begränsningar för den fria upplagan av Animotica, rekommenderar vi det fortfarande. Du får den viktigaste funktionenär en del av programmet, och som en extra bonus finns ett stort urval av extrafunktioner som även de mest tekniskt oerfarna kan ta reda på.

Download Animotica 1.1.71.0
Screenshots
Detaljerad information om Animotica
Typ:
Freeware


Producent:
Mixilab

Inkom datum:
17-06-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
94.1 Mb

0