Program » Multimedia » Konverterare

AlterPDF last ned
5 0 6202  

Ladda ner gratis AlterPDF som snabbt och enkelt kan konvertera till och från PDF.

AlterPDF kan konvertera till och från PDF mycket snabbt, så att du alltid har dina dokument i rätt format. Programmet kan laddas ner gratis här på webbplatsen.

I AlterPDF kan du lägga till dina filer med dra och släpp-funktionen, medan du också kan lägga till och konvertera flera filer samtidigt.

Verktygen

I programmet hittar du 18 verktyg för att bearbeta dina filer. Du kan konvertera till PDF från Image, Excel och Word, samtidigt som du kan konvertera från PDF till Image och Word.

Dessutom kan du dela en fil, rotera sidor, klippa, extrahera delar, ta bort sidor och lägga till vattenmärken. Sist men inte minst kan du också kryptera, signera och skydda dina filer. Så det finns många möjligheter att utforska med AlterPDF.

Skriv ut direkt i AlterPDF

Programmet ger dig också möjlighet att skriva ut genom det. Det är snabbt och enkelt så att du inte behöver ha många olika program för att hantera de olika uppgifterna.

Således är AlterPDF trots namnet inte bara en PDF-maskin.

Ease

Programmet är mycket enkelt att använda. Du har alla dina Alternativ antingen längst upp eller till vänster, medan menyerna är moderna att titta på och tydliga. Tyvärr är programmet inte tillgängligt på svenska, så du måste gå med den engelska versionen. Språket är dock ganska enkelt utan för många främmande ord och bör därför inte orsaka de stora problemen.

Alternativ

Det finns många program för konvertering och hantering av PDF-filer. Många av dem finns här. Du kan bland annat ta en titt på Doxillion Document Converter som kan konvertera många olika typer av filer. Dessutom kan du också titta på SolidConverter PDF till Word , som är specialiserat på att konvertera PDF-filer till Word-dokument.

Slutsats

AlterPDF är ett utmärkt program för att konvertera olika filtyper till och från PDF. Dessutom kan du också slå samman PDF-filer, dela PDF-filer och mer. Det finns 18 verktyg för att bearbeta dina filer, och du kan också skriva ut direkt i programmet.

Download AlterPDF 3.5
Screenshots
Detaljerad information om AlterPDF
Typ:
Freeware


Producent:
Alternative PDF Solutions

Inkom datum:
30-09-2019
Plattform:


Storlek:
15.7 Mb

0