Program » Företag » Ordbehandling

Adobe Reader last ned
5 0 240  

Ladda ner gratis Adobe Acrobat Reader DC här, vilket är en svensk och mycket populär applikation som låter dig öppna PDF-filer på din dator.

När du investerar i en ny dator kan det vara en bra idé att få en översikt över vilka program, plugin-program och programvara du troligtvis behöver installera om du vill kontrollera att datorn är i drift enligt dina exakta önskemål och behov. Med rätt kombination av olika program kan du t.ex. Gör din dator säkrare för olika hot, men program kan också lägga till extra funktioner på din dator som hjälper dig att göra din tid framför datorer lite roligare, lättare och mer spännande.

Idag använder vi våra datorer för många saker, och sällan går en dag där den inte används. Idag finns det nästan inga begränsningar när det gäller vilka sammanhang du använder din dator - på jobbet, i skolan, men också hemma, spelar användningen av datorn en stor roll. Av den anledningen är det viktigt att du installerar exakt de program som passar dig så att datorn fungerar optimalt!


Även om de flesta program är utvecklade för konsumenten med syftet att vara funktionella hjälpverktyg finns det ändå vissa program som skiljer sig något från publiken och är nästan oumbärliga för alla. Adobe är ett exempel på en välkänd mjukvaruproduktör som med sin långa erfarenhet på marknaden erbjuder olika applikationer till din dator som du knappast kan bli av med. Ett av dessa program är Adobe Acrobat Reader.

Varför ladda ner Adobe Acrobat Reader på datorn?

När vi använder vår dator och surfar på internet möter vi ofta filer som ska öppnas i det sk PDF-formatet (Portable Document Format). Läser du böcker, artiklar eller andra dokument? Eller behöver du hitta en specifik avgång på bussschemat? Detta är bara ett urval av de vanligaste situationerna där filer och andra typer av dokument typiskt konverteras till ett PDF-format. PDF-formatet är ett av de mest kända formaten, och det är av god anledning. Det finns många fördelar med att konvertera viktiga dokument till PDF - en av dem är att filer i PDF-format ser på samma plattform på alla plattformar. För att kunna öppna, visa och läsa PDF-filer är det dock nödvändigt att du laddar ner Adobe Acrobat Reader till din dator. Adobe Acrobat Reader fungerar som en mjukvara för din dator, och mjukvaran fungerar vanligtvis som tillägg och tillägg till ditt befintliga datorsystem.

Med andra ord uppgraderar du datorns funktioner med Adobe Acrobat Reader och du säkerställer en tillförlitlig bild av PDF-filer. Dessutom är Adobe Acrobat Reader den enda applikationen som kan användas med alla typer av innehåll som är lagrade i PDF-format. Om du har några tvivel om vilken annan programvara som kan vara användbar och praktisk för dig, kan du ta en titt på vår kategori av recensioner av olika ordbehandlingsprogram här och skapa en översikt.

Om du ofta surfar på internet eller / och hanterar textproduktion och textredigering, kan du inte undvika att bli bekant med Adobe Acrobat Reader. Om du tycker att programvaran låter intressant, besök sedan Adobes egen webbplats här.

Adobes erfarenhet på marknaden

Innan du installerar program, plug-ins och ny programvara på datorn, undersöker många vilka tillverkare som ligger bakom det specifika programmet. Det är viktigt att utvecklaren bakom programmet har stor erfarenhet på marknaden, och de flesta kommer också att föredra en tillverkare med stor erfarenhet. En erfaren tillverkare skapar förtroende för konsumenten, och det är av stor betydelse för både nybörjaren och den mer avancerade datoranvändaren. Adobe är en amerikansk mjukvaruproducent och har funnits sedan 1982. Sedan 1982 har Adobe utvecklat ett antal funktionella applikationer för den dator som används av nöjda kunder över hela världen som tycker om och gagnar det. När du installerar Adobe Acrobat Reader är du i säkra händer hos en tillverkare som har kontroll över utvecklingen av funktionella datortillämpningar där både användarvänlighet och tillgänglighet dubetraktad plattform är topp. Dessutom är det gratis att ladda ner Adobe Acrobat Reader och du kan läsa lite mer om programmet genom att klicka här.

Bra stöd

När du har laddat ner ett program uppstår ofta vissa situationer där du behöver fråga utvecklaren för råd. Därför är det mycket viktigt att en utvecklare är tillgänglig med gott stöd, och här är Adobes anställda definitivt bra att möta konsumenten. Om du har en fråga om att du saknar ett svar eller har ett problem som du vill lösa, besök sidan Adobe Support genom att klicka här. Här har du möjlighet att kontakta Adobes flitiga anställda, eller läs mer om vanliga frågor som kan hjälpa dig.

Stor användarvänlighet - vad kan du göra med Adobe Reader?

Det är ganska viktigt att du snabbt och enkelt kan lära sig att navigera och använda ett visst program. Adobe Acrobat Reader låter dig läsa och söka i PDF-dokument. Du kan snabbt hitta exakt det i filen du letar efter med hjälp av den bekväma sökfunktionen, vilket kan spara lite tid på en hektisk dag, där allt måste gå lite snabbare.

Dessutom har Adobe Acrobat Reader nu kopplats till programmet Adobe Document Cloud, vilket gör det snabbt och enkelt för dig att arbeta på olika datorer och andra mobila enheter

Tillgänglighet oavsett plattform

När man utvecklar program innebär det att de utvecklas för så många olika typer av plattformar som möjligt. PDF-tittaren Adobe Acrobat Reader fungerar med en mängd olika hårdvaror, webbläsare och operativsystem, inklusive både Mac och den klassiska Microsoft Windows. Du kan därför vara säker på att installationen av programmet blir smidig. Det här är den Windows-version som du hittar här. Om du letar efter Linux eller Mac, använd den här länken.

Slutsats

Sammanfattningsvis sammanfattar vi kortfattat varför det är en bra idé att du laddar ner Adobe Acrobat Reader till din dator om du inte redan har programmet tidigare. Här finns olika faktorer som gör Adobe Acrobat Reader ett oumbärligt program - oavsett om du är en avancerad användare eller en nybörjare. En fantastisk användarvänlighet skapar ramverket för dig att enkelt hantera dagens uppgifter framför datorn. Oavsett vilken plattform du går vidare kan du ladda ner programmet och om några frågor eller andra problem uppstår, är tillverkaren Adobe redo att hjälpa dig. Sammantaget får Adobe Acrobat Reader en varm rekommendation härifrån!

Download Adobe Reader 2015.007.20033 (svensk)
Screenshots
Detaljerad information om Adobe Reader
Typ:
Freeware


Producent:
Adobe

Inkom datum:
04-01-2007
Plattform:
Windows Vista, 7, 8 & 10, Mac, Linux

Storlek:
36.4 Mb

Uppdaterad datum:
27-02-2019
0