Program » Datasäkerhet » Säkerhetskopiering

Acronis True Image last ned
4 0 1234  

Ladda ner en gratis test av Acronis True Image här. Acronis True Image låter dig skapa en kopia av hårddisken så att din känsliga information alltid är säker.

Acronis True Image erbjuder en gratis 30-dagars prov som kan hämtas här.

Denna programvara är perfekt för att säkerhetskopiera hårddisken, och har också en mängd spännande extrafunktioner som också är värda att försöka.

Säkerhetskopiering

Det viktigaste inslaget i Acronis True Image är backup. Med Säkerhetskopiering kan du välja hårddisken som du vill skapa en säkerhetskopia och välj sedan om det finns några specifika filer som du vill kopiera.

Acronis True Image är inte begränsat till hela hårddisken. Du kan välja mellan hårddisk, filer, mobila enheter och sociala nätverk för Säkerhetskopiering. Då väljer du helt enkelt din destination för önskade filer och programmet startar sedan. Då kan du välja att spara lokalt på datorn, på en extern hårddisk - eller i Acronis Cloud.

Acronis Cloud

Är Acronis egen skidfunktion. Denna skidfunktion är inriktad i programmet så att du kan säkerhetskopiera dina semesterbilder och spara dem direkt i molnet, så de är alltid tillgängliga oavsett vilken enhet du är på.

Det innebär också att om din externa hårddisk och datorn bryter, är de fortfarande redo för nedladdning när du får en ny. Eftersom det är en säkerhetskopia, har du fortfarande de ursprungliga semesterbilderna på din lokala hårddisk. Du kan dock alltid ta bort dem efteråt om du vill spara utrymme.

Synkronisering

När du är inloggad med ditt Acronis-konto kan du automatiskt synkronisera alla dina data - mellan alla dina enheter. Naturligtvis har du också möjlighet att inkludera skidfunktioner för Synkroniseringsfunktionen.

Några extra funktioner

Nedan följer några av våra favorit extras. Det här är de som skiljer Acronis True Image från liknande Säkerhetskopieringsprogram.

Rescue Media Builder: Skapa ett räddningsmedium så att du alltid kan återställa datorn om olyckan är ute och du kan inte starta den.

Parallels Access: Med den här funktionen kan du få tillgång till din dator helt från din smartphone eller annan enhet.

Försök och bestäm: Utnyttja "Försök läge", vilket är en experimentell funktion. Det innebär att du kan försöka använda alla funktioner utan risk utan skada. Det är en enkel att använda funktion som låter dig testa extrafunktioner innan du gör en stor säkerhetskopia. Om du lyckades under rättegången kan du naturligtvis hålla "experimentet".

System Clean-Up: Stäng upp din dator! Den här funktionen tar bort all din känslig information, t.ex. historik, lösenord och annan personlig information

Acronis Secure Zone: Skapa en säker zon för dina filer. En säker zon är ett skyddat område på din dator som endast kan öppnas med lösenord. Du kan med fördel säkerhetskopiera din känsligaste information här och därmed undvika missbruk av obehöriga personer.

Inbyggd säkerhet

Acronis True Image har inbyggda säkerhetsfunktioner. Du kan använda den här funktionen för att se ransomware och andra säkerhetshot. Det finns ett tydligt diagram som visar hur det går med din säkerhetskopia. Du kan säkert följa allt med sinnesro.

Inte ett säkerhetsprogram

Även om Acronis True Image har säkerhetsfunktioner med det, är programmet fortfarande långt ifrån ett säkerhetsprogram. Det är alltid viktigt att skydda din dator mot säkerhetshot och vi nämner några av våra favoriter, som kan kompletteras med din Acronis True Image.

Adaware Antivirus Free är ett gratis säkerhetsprogram som skyddar datorn mot virus, spionprogram, skadlig kod och oroande nedladdningar. Programmet är helt gratis att ladda ner och använda.

Saferpass låter dig skydda dina lösenord, ta bort webbläsarhistorik och cookies. Programmet är särskilt användbart om du använder en delningsdator så att andra inte kan få tillgång till din personliga information. SafDessutom är erpass utformad för Mac, Android och iOS, och kan synkroniseras så att du alltid har skydd med dig på farten.

System Varianter

Genom att använda nedladdningslänken nedan hänvisas du automatiskt till versionen av Acronis True Image som passar din enhet. Acronis True Image är utformad för Windows, Mac, IOS, Android, så det finns ingen gräns för att använda programmet. Naturligtvis har alla systemvarianter samma 30-dagars provperiod.

Uppdateringar

Tekniken förändras alltid, och därför måste din programvara hållas uppdaterad, så att du får det snabbaste och moderna programmet med det. Lyckligtvis uppdateras Acronis True Image ofta, men inte så ofta att det är irriterande för daglig användning. Uppdateringarna är relativt snabba, och Acronis True Image ser till att det inte stör din dagliga datoranvändning. Det är trevligt att veta att om du investerar i Acronis True Image, har du fortfarande ett mycket funktionellt program på flera år.

Användarvänlighet och design

Acronis True Image har några extrafunktioner som vi fruktade att vara förvirrande. Det var lyckligtvis inte fallet. Alla funktioner kombinerar bra med den moderna designen.

En design som passar ganska bra med de flera kontrollsystemen. Funktioner finns på höger sida av programmet, och när du trycker på dem, berättar du vad funktionerna erbjuder dig.

Slutsats

Acronis True Image är ett välutvecklat program. Syftet med Acronis True Image är omedelbar Säkerhetskopiering, och programmet kan enkelt hanteras - och lite mer. Det var inte nödvändigt för Acronis True Image att lägga till många extrafunktioner, men de gjorde det. Det skapar omedelbart en större användarvänlighet, och det får dig att känna att du har ett solidt program.

Acronis True Image har varit vänlig nog att ge oss alla 30 dagar, där vi kan använda programmet gratis och med den moderna designen, de många funktionerna och den goda användarvänligheten ser vi ingen anledning att inte försöka programmet om du vill ha en funktionell och säker backup.

Download Acronis True Image
Screenshots
Detaljerad information om Acronis True Image
Typ:
Trialware


Producent:
Acronis Inc.

Inkom datum:
02-03-2007
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android

Storlek:
226 Mb

Uppdaterad datum:
18-01-2019
0