Program » Underhållning » Hobby och Fritid

AbAlarm last ned
4 0 5868  

Ladda ner gratis AbAlarm i snygg design för att hålla reda på dina möten.

Om du letar efter ett program som kan påminna dig om saker du behöver komma ihåg under dagen när du faller i en drömmar vid datorn, så vi har här ett perfekt program som är lätt att använda och tillförlitlig.

AbAlarm är den perfekta lösningen för dig. Det gör att du enkelt lägga till flera larm, som sedan tydligt i programfönstret. Så länge AbAlarm igång (även i bakgrunden), är en liten påminnelse läggs till normaltid visas på skärmen, och ett larm ljuder vid rätt tidpunkt.

Programmet innehåller flera larmsignaler som användaren enkelt kan välja mellan för att bättre passa hans eller hennes preferenser. Som ett alternativ till larm, finns det också nedräkningar i AbAlarm.

AbAlarm visar nedräkningen med versaler direkt i programfönstret.

Med nedräkningar du ge dig själv en viss tidsram. Möjligen att uppnå något inom en viss tid. Det är mycket effektivt om du har barn att turas om att dela en styrenhet i ett spel eller liknande.

På så sätt kan du också hålla koll på hur länge pizza eller kaka har varit i ugnen, hur länge du spenderat på utbildning eller när du senare behöver lämna för att fånga ett tåg.

Mycket bra program som är användbar varje dag.

Download AbAlarm 9.0
Screenshots
Detaljerad information om AbAlarm
Typ:
Trialware


Producent:
Abelssoft

Inkom datum:
18-11-2016
Plattform:
Windows 7 SP1, Windows 8, 8.1 &Windows 10

Storlek:
2.9 Mb

Uppdaterad datum:
30-12-2016
0