Program » Datasäkerhet » Brandväggar

ZoneAlarm Pro last ned
5 0 1010  

ZoneAlarm är skapat för att skydda din dator mot hackers.

Om du behöver ett effektivt program mot hackare och skadlig programvara, kan ZoneAlarm Pro vara programmet för dig. Med programmet får du både ett effektivt antivirusprogram och en kraftfull brandvägg som skyddar dina data online. När du har laddat ner och installerat ZoneAlarm Pro är du säker. Du kan självklart välja att skanna datorn manuellt, som visas nedan. När du söker kan du skräddarsy skanningen så att den söker exakt vad du vill, de platser du vill ha.

Programmets brandvägg sätter dig i Full Stealth Mode, vilket gör dig osynlig för potentiella hackare medan du övervakar alla aspekter av Internettrafik runt dig så att alla hot kan elimineras.

Utforska möjligheterna

Med ZoneAlarms antivirusprogram, spionprogram, virus och andra skadliga filer detekteras och tas bort medan den avancerade brandväggen blockerar inkräktnings- och hackeraktivitet. Dessutom kan du också använda Find My Laptop, som finns tillgänglig i hela versionen av programmet. Med detta kan du hitta din förlorade dator medan du också kan få datorns data. En annan funktion som du kan dra nytta av är ZoneAlarm Online Backup, som säkert lagrar dina data online om datorn bryter ner.

Också, som ovan, kan du också välja att installera ZoneAlarms Anti-Phising-tillägg till Google Chrome. Detta görs antingen genom att klicka på Installera, som du ser ovan, eller genom att besöka Chromes webbutik.

Undvik phishing med ZoneAlarm

Om du inte känner till frasen phising kan det förklaras som Internetbedrägerier försöker att beröva Internetanvändare av deras data. Till exempel hittar du ofta på Internet att anonyma användare försöker få tag på andra användares användarnamn, lösenord, kreditkortsinformation eller online bankinformation. Detta kan göras genom att ifrågasätta om denna information, men det händer ofta utan att du vet det. Till exempel anger du denna information på en webbsida för internethandel. Detta är just vad ZoneAlarm Anti-Phishing kämpar för. Programmet skannar webbsidan när du klickar på det och meddelar om det här är en betrodd webbplats eller en phishing-webbplats.

ZoneAlarm håller dig uppdaterad

För att du ska kunna erbjuda dig det bästa möjliga skyddet måste du naturligtvis bekämpa alla typer av onda attacker. Därför uppdateras ZoneAlarm Pro också regelbundet så att nya typer av hackerattacker och skadliga filer elimineras av programmet. Så oroa dig inte om ditt program kan motstå de ständiga hot som du möter online. Uppdateringarna händer helt automatiskt i bakgrunden, vilket innebär att du inte behöver tänka på någonting - ZoneAlarm gör det för dig.

Få fullt säkrade

Versionen av ZoneAlarm Pro, som du kan ladda ner på den här webbplatsen, är en gratis test av programmet. Den innehåller nästan alla samma funktioner som den fullständiga versionen gör. Denna version är dock endast användbar för en 30 dagars provperiod. Då måste du köpa programmet för att fortsätta använda det. Denna 30 dagars prov ger dig möjlighet att utforska alla programmets funktioner och verktyg så att du kan bestämma om du vill köpa programmet efter 30 dagar eller leta efter ett Alternativt program. Om du vill köpa programmet i sin fulla form kan du köpa det och läsa mycket mer om det genom att följa den här länken till tillverkarens sida.

Betydelsen av ett säkerhetsprogram

Det är oerhört viktigt att ha ett solidt säkerhetsprogram installerat på din dator, eftersom det annars finns en stor risk att bli attackerad av olika Internethot. Även om du bara surfar på Internet en gång i taget, kan du fortfarande påverkas. Om du har ett säkerhetsprogram stoppar programmet olika hot, och oftast märker du knappast det.

Om du kommer under attack utan att ha ett säkerhetsprogram installerat, kan du snabbt förlora data från din dator och om du har sensitive dokument, bilder eller filmer, så att de snabbt kan utnyttjas av andra. Det är värt att betona att om känslig information endast har tagits upp, så finns det ingen väg tillbaka.

Dessutom kan de flesta säkerhetsprogram varna om riskabla webbplatser, så du slutar inte handla på falska webbplatser där din kreditkortsinformation kan utnyttjas. Anti-virus och internet säkerhetsprogram är därför absolut nödvändigt på en dator.

Alternativ

Om du vill se några av ZoneAlarms konkurrenter innan du bestämmer vilket antivirusprogram du ska använda, kan du titta här. Till exempel skulle Norton Antivirus vara ett bra ställe att börja. Detta antivirusprogram är en av de mest populära på marknaden och det är av god anledning. Programmet är i absolut toppklass i branschen och håller dig också säker på nätet. Självklart kan du också prova på AVG Antivirus , som, liksom Norton, också innehåller alla nödvändiga funktioner för att säkra ditt drag online.

Det viktigaste för dig är att ditt antivirusprogram är gratis, vi rekommenderar också Avira Free Antivirus . Naturligtvis är detta program inte så avancerat som det ovan nämnda, men skyddar dig fortfarande från de grundläggande hackerattackerna och liknande. Programmet är helt gratis och du borde inte betala för att få den fulla versionen. Om du vill se hela programmet för att skydda din dator hittar du listor över antivirusprogram, brandväggar, säkerhetskopieringsprogram, antispionprogram, kryptering och mer genom att klicka här .

Tillgänglighet

Här kan du ladda ner testversionen av ZoneAlarm Pro för Windows gratis. Tyvärr är programmet inte utformat för Mac OS. Därför, om du är en Mac-användare och du söker ett antivirusprogram, hitta Alternativa program. Ta en titt på Avira Antivirus för Mac, vilket är ett utmärkt program för att skydda din Mac. Det är helt gratis att ladda ner och du kan läsa mycket mer om det här .

Slutsats

ZoneAlarm Pro skyddar dig mot alla typer av attacker. Antivirusprogrammet skannar din dator och eliminerar skadliga filer medan brandväggen håller hackare i sjön. Brandväggens Full Stealth-läge gör dig osynlig för hackare, och de ständiga programuppdateringarna håller dig uppdaterad med den senaste skyddshjälpen. Dessutom, med ZoneAlarm Anti-Phishing för Google Chrome kan du se till att webbfiskningssidor blockeras så att du inte förlorar din värdefulla information. Detta kan laddas ner från Chrome Webshop eller i ZoneAlarm-programmet. Programversionen här på sidan är en 30-dagars gratisversionsversion, som du då kan välja att uppgradera till den fullständiga versionen av programmet. Detta gör att du kan utforska alla Alternativ i programmet och jämföra det med Alternativa program innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig. Om du vill ha andra program för jämförelse kan du hitta ett antal program ovan i avsnittet Alternativ, samtidigt som du hittar Avira Antivirus, vilket är ett antivirusprogram för Mac. ZoneAlarm Pro är endast avsedd för Windows, så om du är en Mac-användare måste du hitta andra program.

Download ZoneAlarm Pro 2016
Se ZoneAlarm Pro på video :
Screenshots
Detaljerad information om ZoneAlarm Pro
Typ:
Trialware


Producent:
Zone Labs

Inkom datum:
03-04-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
50 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0