Program » Företag » Organisera

XMind last ned
4 0 5126  

Här kan du ladda ner XMind till Windows, som är både gratis och öppen källkod. Det är perfekt att snabbt bemästra idéerna med brainstorms eller mindmaps.

Open Source Software XMind, tillgänglig både gratis för Mac ( hämta här ), Windows och Linux, är perfekt för alla som letar efter ett bra program för att snabbt visualisera tankar och idéer. Speciellt skolelever och elever kan dra stor nytta av XMind till exempel rapporter eller skoluppgifter.

I princip är programmet relativt lätt att använda. När du öppnar XMind kommer du att presenteras med de många olika mallarna - det här inkluderar allt från mindmaps till brainstorms, scheman och veckoplaner. Dubbelklicka sedan på önskad en och skriv in dess data - även om gränssnittet ofta kan vara lite förvirrande, finns det många alternativ att anpassa teckensnitt, färger och struktur. Slutligen kan du antingen spara filen som en bild eller i programmets egna format för senare redigering.

Om du vill få ännu mer ut av programmet kan du skaffa olika betalningsversioner på företagets hemsida - dessa inkluderar flera avancerade funktioner, till exempel bättre anpassning och mer exportformat. Detta är emellertid långt ifrån nödvändigt för den vanliga användaren som enkelt kan använda den fria versionen för de flesta ändamål.

Download XMind 3.3.1
Screenshots
Detaljerad information om XMind
Typ:
Freeware


Producent:
XMind

Inkom datum:
17-09-2013
Plattform:
Mac & Windows

Storlek:
34.767909 Mb

Uppdaterad datum:
19-12-2013
0