Program » Apple » iPhone

WordFeud  last ned
5 0 6125  

Ladda ner WordFeud för din iPhone gratis här på sidan. WordFeud är ett spel som är populärt bland många - både unga och äldre. Med andra ord är det ett spel för hela familjen.

Varför hämtar du inte WordFeud alls?

Eftersom utbudet av appar för smartphones blir större kan det vid första anblicken vara lite svårt att utvärdera vilka appar som bäst passar dig.

WordFeud är ett exempel på en app som har gjort stor entusiasm bland många, men varför? Vad är speciellt med WordFeud? På många punkter påminner WordFeud om det populära brädspelet Scrabble. Scrabble har hjälpt till att skapa en ram för många leksaker hemma med familj och vänner, men WordFeud gör det möjligt att leka med ditt närmaste, även om du inte är på samma plats. Kort sagt, i WordFeud måste du vara arg på andra i vem som kan fylla spelbrädet med orden som ger många poäng.

Det är smart med en app som WordFeud, som du kan spela rätt när du vill och var du vill.

 

Tillgänglighet

WordFeud är en app avsedd för olika operativsystem. Det strategiska spelet är kompatibelt med både iOS-enheter och Android. Via den här sidan kan du ladda ner WordFeud om du äger en iPhone, iPad eller iPod Touch. Om du äger en smartphone med ett Android-operativsystem kan du hämta WordFeud på Google Play. Du kan hitta mer information om WordFeud på tillverkarens officiella hemsida via länken.

Ladda ner appen och skapa WordFeud-användaren

Hämtning av WordFeud går smidigt. Det är en app som inte tar mycket av lagringsutrymmet på din smartphone, så det tar inte mer än några minuter innan spelet är klart för användning på din mobilenhet. Det enda WordFeud-kravet är att du skapar som en användare i appen. Det finns två sätt att skapa dig som användare, som du kan se nedan.

Du kan antingen välja att logga in på WordFeud via ditt Facebook-konto eller registrera dig snabbt via din e-postadress. När du loggar in som användare för första gången via din iPhone kommer du att bli ombedd om du vill ta emot meddelanden och / eller trycka meddelanden från WordFeud.

När du har valt det här på eller av, har det blivit dags för dig att lära känna spelet.

 

Hur fungerar WordFeud?

Reglerna i WordFeud är enkla, och även om du kanske inte har kommit att lära känna ett spel som är i samma genre, lär du dig snabbt hur WordFeud fungerar.

Det första du behöver göra är att starta ett nytt spel. Detta kräver att du väljer vilken typ av motståndare du vill utmana. Här är fler val. Du kan självklart välja att spela mot vänner och familj som du har på din personliga kontaktlista. Du har också möjlighet att spela mot en slumpmässig motståndare som WordFeud väljer för dig. Dessutom kan du lägga till dina motståndare som WordFeud-vänner i appen så att du snabbt kan hitta dem när du vill spela. Om du har modet av en liten utmaning, finns det också möjlighet att delta i WordFeud-turneringar.

Spel är oftast roligaste när du känner till reglerna. I WordFeud är det viktigt att du läser spelbrädet väl. I varje spel får du en mängd olika bokstäver, som varje räknas för ett visst antal poäng. Det handlar därför om att skapa ord som ger så många poäng som möjligt för att vinna över din motståndare.

I WordFeud bör du tänka strategiskt och utvärdera varje ord som ger dig högsta möjliga poäng. På spelbrädet hittar du till exempel några bonusfält markerade med olika bokstäver och färger. Om du får det är det en bra idé att använda bonusfälten till din fördel, eftersom de ger dig extra poäng i spelet. Om du har svårt att skapa ett helt nytt ord baserat på de bokstäver du har gjort tillgängliga kan det ofta vara värt att hålla koll på vilka ord din motståndare har bildat - m å var noga med att bygga på dessa ord genom att lägga till en annan avslutning. Detta är en femte som kan hjälpa dig att få ett steg närmare segern.

Är du intresserad av att utbyta fem och möjliga ord med din motståndare, kan du använda chattfunktionen i WordFeud. Detta ligger längst upp till höger på skärmen.

 

Spelarstatistik

Om du är intresserad av att följa din utveckling i spelet, tillåter WordFeud dig att spåra din Spelarstatistik i appen. Här kan du skapa en överblick över hur du överhuvudtaget hanterar dina spel. Den här funktionen visar antalet vanliga, förlorade och misslyckade matcher.

 

Möjlighet till stöd

Ofta kan det vara relevant att kontakta utvecklaren bakom ett visst program. Det här kan vara i situationer där du har ett problem eller en oupplöst fråga om programmets funktioner. På tillverkarens officiella hemsida hittar du en e-postadress som du kan kontakta om du har frågor om WordFeud. Innan du kontaktar tillverkaren via e-post kan det vara en bra idé att kontrollera om det inte finns något svar på din fråga än. Inne i WordFeud-appen hittar du en engelsk handbok, som innehåller granskning av spelets huvudfunktioner och regler.

Andra intressanta appar för din iPhone

Om du ofta söker nya appar till din iPhone rekommenderar vi starkt att du besöker vår iPhone-kategori där vi har samlat recensioner av ett antal populära appar. Det kan vara trevligt att ha några olika spel som du kan variera mellan varför vi också kan rekommendera dig att prova spelet Subway Surfers. Här är det mer fokus på snabba beslut, till skillnad från WordFeud, där strategiskt tänkande ligger i fokus.

Slutsats

Om du är intresserad av att ladda ner en app som kan göra de tråkiga varje kvällarna lite roligare, är WordFeud sannolikt ett spel som kommer att falla i din smak.

Den faktiska nedladdningsprocessen av spelet är snabb och du behöver bara skapa dig själv som en användare för att njuta av spelet. Du har möjlighet att utmana din familj och dina vänner, men också slumpmässiga motståndare som har en WordFeud-användare. Appen är också mycket användarvänlig, vilket återspeglas i den enkla designen. WordFeud adresserar både nybörjaren, men också den mer avancerade användaren.

Sammantaget rekommenderar vi starkt dig att försöka WordFeud.

Download WordFeud 2.20.12
Screenshots
Detaljerad information om WordFeud
Typ:
Freeware


Producent:
Bertheheussen IT

Inkom datum:
23-11-2018
Plattform:


Storlek:
34.1 Mb

0