Program » Verktyg & Diverse » Komprimering

WinZip Self-Extractor last ned
3 0 531  

Konvertera zip-filer till självuppackande, körbara exe-filer.

Ladda ner En gratis test av WinZip Self-Extractor-programmet på den här sidan. Med det Här komprimeringsverktyget kan du Snabbt och enkelt kombinera filer på datorn och packa upp dem när du behöver det.  

 

Vilka är fördelarna med ett Komprimeringsprogram?  

Vad kan ett Komprimeringsprogram? Och behöver jag även ladda ner ett sådant verktyg för min dator? Komprimering betyder kompression eller kompression, och det är kortfattat vad ett komprimeringsverktyg hjälper dig med. Ett komprimeringsverktyg kan bland annat komprimera dina filer tillsammans utan att minska filernas kvalitet så att du kan spara på datorns lagringsutrymme. Dessutom kommer du också att kunna skicka dina filer snabbare. Detta kan vara något som är både relevant på arbetsplatsen, men också för privat bruk.  

Låter det som något som kan vara intressant för dig? Läs sedan och var smartare på ett av de mest populära kompressionsprogrammen på marknaden - WinZip Self Extractor.  

 

Ladda ner WinZip Self-Extractor-programmet  

De flesta människor tar mycket hänsyn till innan du laddar ner ett nytt program - och det är bra för det. Det finns många faktorer som påverkar huruvida ett program passar dina individuella preferenser. Men de flesta kan komma överens om att en enkel installationsprocess betyder mycket för en bra start med ett program. WinZip Self Extractor är ett program som bara tar några minuter att ladda ner och du kommer att styras under hela installationsprocessen. Vi noterar att på den här sidan kan du ladda ner en gratis provversion av programmet. Med en provversion kan du testa om programmet är något för dig. Är du intresserad av den fullständiga versionen av WinZip Self-Extractor, kan du hitta den via tillverkarens officiella hemsida.  

 

Så här använder du WinZip Self-Extractor-komprimeringsverktyget  

WinZip Self Extractor är ett program som låter dig snabbt navigera. När du öppnar programmet, bläddrar du först på datorn för att hitta de filer du vill komprimera.  

 

 

När du har hittat filen kommer du att bli uppmanad att svara på några komprimeringsspår så att det går så enkelt som möjligt. Programmet kan göra kända, komprimerade, självutdragande.ZIP-filer. Programmet säkerställer att filerna du distribuerar fyller så lite som möjligt. Dessutom hålls de komprimerade filerna i ett arkiv.  

 

 

Efter att ha granskat frågorna kan du se en översikt över filmappen som du vill komprimera. Om du väljer att skicka dina filer till en annan, behöver mottagaren inte en applikation för att extrahera filerna.
Om du trycker på Nästa, kommer WinZip Self-Extractor att be dig att extrahera filen i den mapp du har valt att dekomprimera filen. Med andra ord kommer du att styras genom hela processen i programmet.  

 

 

En utvecklare med stor erfarenhet  

Utvecklaren bakom WinZip Self Extractor är en utvecklare med många & aringers erfarenhet på marknaden. Därför kan du vara säker på att du laddar ner ett välfungerande program där utvecklare tittar på vilka funktioner som är oumbärliga. Dessutom har ett antal andra filkomprimeringsprogram utvecklats. Det populäraste programmet från samma utvecklare, som du också kan titta på, är WinZip. Dessutom finns det också WinZip Courier, och du kan också skapa en översikt över de olika programmen genom att klicka här.  

 

Tillgänglighet  

Om du upptäcker att WinZip Self Extractor låter som ett intressant program, finns det en stor chans att du får möjlighet att prova programmet. Det är typiskt i utvecklarens intresse att så många användare som möjligt kan dra nytta av ett visst program. Här är WinZip Self-Extractor-komprimeringsverktyget inget undantag. Programmet är först och främst kompatibelt med datorer som har ett Windows-operativsystem. Inklusive Microsoft Windows 10, 8 och 7, samt Windows Vista och Windows XP. Om du äger en Mac kan du också njuta av WinZip Self Extractor genom att besöka tillverkarens officiella webbplats via länken.  

 

Support  

Om du vill ladda ner WinZip Self-Extractor, men har inte försökt andra komprimeringsverktyg tidigare, kan programmet och dess funktioner ursprungligen uppstå. Tillverkaren har säkerställt att du kan svara på dina frågor via deras hemsida. På webbplatsen hittar du svar på de vanliga frågorna om programmet och ett email som du kan skriva till om du har andra frågor om WinZip Self Extractor. Du kan också få svar på din fråga i själva programmet. Genom att trycka på Hjälp i nedre vänstra hörnet visas en supportsida med användaranvisningar och liknande.


Det finns därför gott om möjligheter för dig att få stöd för programmet, så du kan dra full nytta av alla funktioner som erbjuds av WinZip Self Extractor.  

 

Alternativa program för WinZip Self-Extractor  

Det finns många olika komprimeringsverktyg tillgängliga på marknaden, och vi finner det relevant att du hittar ett program som passar dina specifika behov. Därför kan det vara en bra idé att kontrollera om det finns några alternativa program som också väcker ditt intresse.
 

Ett komprimeringsprogram som tillsammans med WinZip Self-Extractor är bland de mest populära, kallas WinRAR. WinRAR är ett mycket användarvänligt verktyg som gör det enkelt för dig att ladda ner och extrahera dina filer. Dessutom finns programmet tillgängligt på svenska, vilket ökar applikationens användarvänlighet. WinAce är ett annat exempel på ett program som erbjuder dig alla funktioner du kan förvänta dig av ett välfungerande komprimeringsverktyg. Programmet erbjuder bland annat att tilldela lösenord till dina nedladdade filer.
 

Du kan läsa mer recensioner av de mest populära komprimeringsverktygen i vår komprimeringskategori genom att klicka här.  

 

Slutsats  

Vill du prova ett smart komprimeringsverktyg? Så, WinZip Self-Extractor kan bara vara programmet,som du letar efter. Det är ett komprimeringsverktyg som guidar dig genom hela processen. Programmet är ett välfungerande verktyg som ger dig några oumbärliga funktioner, så att du snabbt kan extrahera och extrahera viktiga filer på din dator. Programmet får således en rekommendation från detta.

Download WinZip Self-Extractor

Note:

Gratis att prova. Pris: $49.00.

Screenshots
Detaljerad information om WinZip Self-Extractor
Typ:
Trialware


Producent:
WinZip Computing

Inkom datum:
22-01-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
2.98 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2018
0