Program » Apple » iPhone

WhatsApp last ned
4 0 5931  

Hämta WhatsApp gratis här och hämta en av de mest nedladdade appar som du både kan skriva och ringa från.

WhatsApp har gradvis blivit en av de mest populära och utvalda programmen som finns på marknaden idag. Det utvecklades för att vara ett alternativ till text och samtal. Vad som gör WhatsApp unikt är att det är helt gratis att använda, oavsett om du är utomlands eller om du skriver eller ringer, finns i ett annat land.

Du har möjlighet att skriva meddelanden, göra och ringa videosamtal gratis och utan problem. Samtidigt är säkerheten att använda WhatsApp i toppen eftersom det finns inbyggd kryptering i de senaste versionerna. Det betyder att endast de konversationsdeltagarna kan se meddelandena och vara aktiva under samtal med videosamtal. WhatsApp är en app som du först installerar på din mobiltelefon, som gäller både Android och iPhone, och då kan den installeras på både Mac och PC, om du vill.

Det kan vara fördelaktigt att ha WhatsApp på din dator, eftersom du också kan hålla reda på vilka samtal du har med vem. Det kan förklara WhatsApp-samtal och kan vara smart om du inte har din mobiltelefon i närheten eller har lämnat den. Med WhatsApp använder du bara internetuppkopplingen och sparar mycket pengar.

Den här versionen är för Mac.

Hämta WhatsApp för Windows här.

Om du vill ha WhatsApp på din telefon kan du ladda ner appen via den här länken.

Download WhatsApp 2.17.7
Screenshots
Detaljerad information om WhatsApp
Typ:
Freeware


Producent:
WhatsApp

Inkom datum:
21-03-2017
Plattform:
Android & iOS, Mac, Windows 8, 8.1 & 10, Windows Phone 8, 8.1

Storlek:
67.1 Mb

Uppdaterad datum:
22-03-2017
0