Program » Apple » Mac

Watermark Plus til Mac last ned
4 0 5497  

Ta du många bilder? Och vill du att andra ska veta att det är dina bilder? Då bör du titta på Watermark Plus, som kan göra vattenstämplar på dina bilder. Du kan hämta programmet nedan.

Watermark Plus är ett mycket enkelt program för att göra vattenmärken på dina bilder. Du kan bland annat Välj olika ramar och former som också kan anpassas och du kan välja vilken text som ska vara tillgänglig, där du kan välja typsnitt, storlek, plats och stil.

Du kan komma igång med att göra dina vattenmärken genom att öppna programmet och dra de bilder som du kommer att märka. Då kan du börja utforma ditt vattenstämpel för att passa dina behov. Därefter spara bara ditt arbete där programmet sedan konverterar dina bilder så att ditt vattenmärke blir en integrerad del av det.

Programmet har fått stor beröm på App Store, medan Apple har sagt att de också kan stå för Watermark Plus. Programmet är mycket bra för fotografer och personer som arbetar med bilder, men det finns också några minuser om programmet. En av de saker som många har märkt är att Watermark Plus inte sparar dina vattenmärken, vilket innebär att du måste börja om varje gång du öppnar programmet. En annan sak är att programmet kräver otroligt många resurser när konverteringen körs, vilket kan sakta ner din Macs hastighet och prestanda i människa.

Men dessutom håller programmet det som det lovar och har några riktigt bra element som gör processen lätt och snabb.

Se även PicGIF.

Download Watermark Plus til Mac 1.0.0
Se Watermark Plus til Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om Watermark Plus til Mac
Typ:
Trialware


Producent:
PearlMountain Technology Co., Ltd.

Inkom datum:
02-10-2014
Plattform:
OS X 10.7 or later

Storlek:
6 Mb

Uppdaterad datum:
11-10-2014
0