Program » Multimedia » Video och musik

VideoPad Video Editor last ned
5 0 6099  

Ladda ner det utmärkta videoredigeringsprogrammet VideoPad Video Editor gratis här.

Om du behöver ett videoredigeringsprogram som innehåller alla de viktigaste verktygen för att arbeta med ljud- och videoredigering, kan VideoPad Video Editor vara programmet för dig. Programmet är helt gratis att ladda ner och använda, och det kräver inte heller den stora kompetensen att använda.

Du drar bara dina videoklipp i programmet, och du kan kasta in de många funktioner och funktioner som VideoPad ger dig.

Utforska de många effekterna

Programmet ger dig många verktyg som du kan använda för att redigera din video. Under Övergång hittar du många övergångar som du kan infoga mellan olika klipp, medan under effekter får du många möjligheter att manipulera med din video.

Detta kan göras genom att ändra färg på videon med ett av de många filtren, eller som sedd ovan, där en video redigeras för att zooma in på huvudkaraktären för videon. Möjligheterna är många och du får fritt att utforska dem.

Lägg till undertexter och avlägset ljud

Förutom de klassiska verktyg som nämns ovan, med VideoPad kan du också lägga till undertexter. Om du har en video eller film där dialogen kan vara lite låg eller oförståelig kan du skriva det så att alla kan förstå det. Om anledningen till att människor inte kan höras är att det finns mycket oanvändbart ljud som överväldigar folket, kan detta ljud också minskas av verktyget Bulleravlägsnande som du hittar under ljudeffekter.

Alla format stöds

Det är självklart viktigt att ett program som kan integrera videoformat från många olika håll kan också hantera så många format som möjligt. Därför stöder VideoPad Video Editor också alla format du kan använda medan programmet uppdateras regelbundet för att stödja nya format. Oroa dig därför inte om din nya mobil, din nya kamera eller någon tredje partinspelare i ett format som inte stöds av din redaktör. Du kan använda alla populära format som mp4, mov, vob, ogm, avi, mpeg, wmv, divx, xvid och många fler.

Exportera till DVD eller Blu-ray

Om du har slutfört en video eller film som du vill ge, kan du till exempel exportera din video till en DVD eller Blu-ray. Båda formaten stöds medan du också kan specialisera exporten för att stödja bärbara enheter som mobiler, iPads och liknande. Sist men inte minst finns det även en 3D Video File-meny där du kan exportera din fil i 3D så att den kan ses i tredimensionell. Detta kräver dock en längre förklaring och är inte så lätt som det kan låta. Därför bör du söka hjälp i hjälpvideorna som nämnts tidigare.

Du är hjälpt på vägen

Programmets gränssnitt är otroligt enkelt att ställa in, så att du snabbt och enkelt kan navigera i olika menyer. Dessutom hjälper du dig vidare längs vägen, av de många hjälpvideor du kan använda i programmet om du vill.

Du kan klicka på dessa när som helst för att få insikt i hur du använder de många funktionerna i programmet. Med hjälpvideoarna kan du bland annat se hur man lägger till videor i programmet, liksom hur man lägger till text, effekter, övergångar och mycket mer till din video.

Tyvärr är programmet hittills bara tillgängligt på engelska. Du kan därför inte få det på svenska, och du kan därför behöva få en ordlista om du stöter på svåra tekniska ord eller liknande.

Alternativ

-vikt: 400; "> VideoPad Video Editor är självklart inte det enda videoredigeringsprogrammet på marknaden och du kan därför titta på några av konkurrenterna, inklusive nedladdning av den populära Windows Movie Maker som har varit populär Sedan dess släppt är ett annat populärt program After Effects från den tungviktiga Adobe, som ingår i den absoluta eliten av redigeringsprogram, och kan vara för dig, men efter Effects kostar pengar mitt emot VideoPad och du söker bara efter Gratis videoredigeringsprogram kan vara VSDC Free Video Editor som du behöver försöka.

Tillgänglighet

VideoPad Video Editor stöds för närvarande endast av Windows operativsystem. Därför kan du inte använda programmet med Mac OS. Om du är en Mac-användare och letar efter ett gratis videoredigeringsprogram kanske du vill titta på Movavi Video Editor.

Slutsats

VideoPad Video Editor är ett utmärkt verktyg för dem som vill redigera videor och filmer. Programmet är helt gratis, vilket är ett stort plus när det gäller denna typ av program. Den innehåller alla populära effekter, övergångar och funktioner du kan förvänta dig i sådana program, samtidigt som du stöder alla filformat du kan stöta på. I synnerhet är programmets hjälpvideor en av fördelarna med detta program. De guidar dig genom de många olika menyerna och Alternativen. Den enda minus som finns i detta program är att den inte är tillgänglig på svenska. Det är dessutom inte tillgängligt med Mac OS, och Mac-användare måste därför söka efter Alternativ som Movavi Video Editor kopplad till ovan.

Download VideoPad Video Editor 6.0
Screenshots
Detaljerad information om VideoPad Video Editor
Typ:
Freeware


Producent:
NCH Software

Inkom datum:
19-01-2018
Plattform:
Windows

Storlek:
5.58 Mb

Uppdaterad datum:
28-03-2019
0