Program » Apple » Mac

VLC Media Player for Mac last ned
5 0 4280  

VLC Media Player for Mac är en välrenommerad mediaspelare till din Mac.

Om du saknar ett uppspelningsprogram för filmer och serier eller helt enkelt inte är nöjd med uppspelningsprogrammet som redan finns på din Mac, kolla in det här. VLC Media Player är världens mest populära Media Player för att spela video- och ljudfiler, och det finns flera goda skäl till detta.

Programmet har vidareutvecklats sedan 2001 och kan laddas ner till alla operativsystem, samtidigt som det fungerar på andra plattformar än bara datorer. Här kan du ladda ner VLC Media Player för Mac mycket snabbt och helt gratis.

Spelar alla format

En av orsakerna till den stora framgången med VLC Media Player är programmets brist på svagheter. Det finns praktiskt taget inga begränsningar för VLC Media Player som spelar alla ljud- och videoformat, vare sig klassiska format som XviD-videoformat och MP3-ljudformat, eller otydliga format som du antagligen aldrig har hört talas om, till exempel Indeo Video-videoformat och ljudformat. speex.

Programmet är väldigt klassiskt arrangerat, så att du enkelt och snabbt kan hitta det. Allt finns på svenska så att alla kan gå med, och att öppna en videofil tar inte mer än några sekunder, som ses ovan. Video- och ljudkvalitet bibehålls medan uppspelningen sker utan problem. Programmet har ingen dold agenda i form av reklam eller något annat som bara stör. Allt du vill ha är att ge dig den bästa upplevelsen när du spelar video- och ljudfiler.

Undertexter texter~~POS=HEADCOMP

Som nämnts tidigare är VLC Media Player den ideala videospelaren för uppspelning av film och serier. En av orsakerna till detta är hur lätt du som användare navigerar runt i menyerna och hur enkelt och snabbt du kan lägga till undertexter till det du ser. Om det inte finns några undertexter som redan har lagts till i filmen eller serien som du bör titta på på VLC Media Player, kan du snabbt hitta dem på webbplatser som SubScene.com.

Som sett ovan tar det bara några sekunder att lägga till undertexter till din film eller serie. När undertexterna läggs till på rätt sätt kommer den tillagda undertextsspåret att visas ett kort ögonblick i bildens övre högra hörn.

Särdrag

Naturligtvis kan VLC Media Player anpassas för att göra din uppspelning exakt som du vill att den ska vara. De olika rullgardinsmenyerna har otaliga Alternativ för att skräddarsy programmet till exakt vad du behöver.

Installeras på några sekunder

VLC Media Player är en mjukvara som är utformad för att hantera filer. Därför är själva programmet inte särskilt stort och utrymmeskrävande. Detta innebär också att programmet kommer att installeras på bara några sekunder, se nedan.

Programmet kan installeras på svenska som ovan, och så snart installationen är klar öppnas programmet och hjälper dig att komma igång.

Ändra utseendet på VLC

Layouten på VLC Media Player är ganska tidlös och klassisk. Du kan dock anpassa det med det enorma urvalet av teman som VLC ställer till förfogande för dig. Alla teman kan laddas ner direkt från VLC Media Player: s egen webbplats. På sidan hittar du också en användarhandbok för teman, och de är naturligtvis alla gratis. Du kan hitta teman genom att klicka här.

Ideell universitetsprojekt

VLC Media Player startade som ett universitetsprojekt på det franska ingenjörsinstitutet École Centrale de Paris redan 1996. År 2001 släpptes programmet för allmänheten, medan det också blev Open Source, vilket betyder att alla har tillgång till programmets källkod medan alla programmerare kan vidareutveckla det. VLC Media Player publiceras av VideoLAN-organisationen, en ideell organisation. På deras webbplats kan du donera pengar för deras utveckling, men detta är naturligtvis inte ett krav.

Tillgänglighet

Den version av VLC Media Player som du kan ladda ner här på webbplatsen är reserverad för Mac-användare. Om du använder ett Windows-operativsystem kan du ladda ner VLC Media Player för Windows här. Som Mac-versionen, naturligtvishelt gratis och innehåller alla samma funktioner och funktioner. Programmet kan också laddas ner för Linux, Android och iPhone. Du kan läsa mer om detta på VLC: s officiella hemsida, där allt förklaras på svenska och ner till minsta detalj så att du inte missar någonting.

Alternativ

Om du inte tror att VLC Media Player är rätt för dig, så finns det lyckligtvis många Alternativ. Bland annat kan du ladda ner 5KPlayer, som också är ett videouppspelningsprogram för Mac-användare. Du hittar 5KPlayer genom att klicka här.

Dessutom kan du ta en titt på den mycket populära QuickTime som utvecklats av Apple. Du hittar versionen av QuickTime för Mac här. Det finns också en version av QuickTime för Windows. Du hittar det genom att klicka här.

Slutsats

Siffrorna talar för sig själva. VLC Media Player är världens mest populära Media Player och kan laddas ner gratis på Mac här på webbplatsen. Programmet kan spela alla tillgängliga videofiler och ljudfilformat, och det kan laddas ner till alla operativsystem - från Windows 98 till Windows 10, samt Mac och Linux. Programmet är otroligt enkelt att använda, och du navigerar enkelt och elegant i de olika rullgardinsmenyerna. Video- och ljuduppspelning sker enkelt utan att lägga till undertexter till din valda film eller serie mycket enkelt, som visas nedan. Programmet laddas ner och installeras på nästan ingen tid, och installeras på exakt det språk du vill ha - inklusive naturligtvis svenska.

VLC Media Player har en tidlös och klassisk design, men du som användare kan också ändra detta efter din smak genom att använda ett av de otaliga teman som utvecklarna av VLC tillhandahåller på sin egen webbplats. Utvecklarna bakom är bosatta i Frankrike, men på grund av programmets status som Open Source kan utvecklare från hela världen bidra till vidareutvecklingen av programmet. Den version av VLC Media Player som du hittar här är kompatibel med Mac-operativsystem, men du kan också ladda ner programmet för Windows genom att klicka här. Om du vill titta på Media Player-konkurrenterna innan du beslutar om VLC Media Player är rätt val för dig, har vi sammanställt ett litet urval av Alternativ ovan. Dessa inkluderar Apples egna mediaspelare QuickTime, som liksom VLC Media Player också är oerhört populär, medan den mindre kända 5KPlayer också nämns.

Download VLC Media Player for Mac 3.0.18
Screenshots
Detaljerad information om VLC Media Player for Mac
Typ:
Freeware


Producent:
VideoLAN

Inkom datum:
09-04-2011
Plattform:
Mac

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
03-02-2023
0