Program » Apple » Mac

Tux Paint til Mac last ned
4 0 5243  

Få små igen med Tux Paint for Mac-programvaran (för Windows, klicka här) utformad för den minsta. Programmet är gratis och det finns också på svenska.

Inuti behåller vi alla färger enkelt funktionalitet, men är det också barnvänligt nog? Åtminstone inte om du jämför det med gratisprogrammet Tux Paint, speciellt utformat för barn på 3 år och äldre. Vi har testat versionen för både Windows och Mac!

Användargränssnittet består av enkla knappar som representerar de olika verktygen i programmet. De övergripande principerna är mycket som Paint, dvs att dra med musen och så vidare. Tux Paint har dock ett magiskt verktyg som vi särskilt ville ha - med detta kan du rita block, tegelstenar, förvrängda färger, blackouts och liknande som snabbt sätter kreativitet på språng. Naturligtvis är ingenting i nivå med professionella program, men det är inte heller meningen.

Programmet på Mac och Windows verkar omedelbart vara likadant, men i vårt test kraschade Mac-versionen ofta, och ibland skulle det inte börja senare. Oavsett om det finns ett problem med vår MacBook eller Tux Paint själv är det okänt.

Tux Paint är ett roligt program som vi rekommenderar till alla med barn av relativt ung ålder. Om du använder Mac kan du dock stöta på problem, men det är fortfarande värt ett försök.

Download Tux Paint til Mac 0.9.21
Screenshots
Detaljerad information om Tux Paint til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
New Breed Software

Inkom datum:
07-02-2014
Plattform:
MAC OS X

Storlek:
13.9 Mb

Uppdaterad datum:
25-06-2014
0