Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

Trend Micro Maximum Security last ned
4 0 4555  

Ladda ner en gratis provning på Trend Micro Maximum Security här, vilket skyddar dig mot allt du gör när du är online. Du kan också välja att köpa hela versionen ovan - den gäller upp till tre enheter.

Trend Micro Maximum Security är en all-in-one säkerhetslösning för att skydda dig, dina enheter och dina data. Programmet använder molnteknik för att proaktivt stoppa virus och spionprogram innan de når din dator.

Samma teknik används av många av världens största företag att skydda sig. Realtidsuppdateringar håller datorn skyddad från de senaste onlinetriskerna. Programmet använder endast ca. hälften av diskutrymmet och minnet som liknande säkerhetsprodukter gör, vilket gör att datorn förlorar så mycket fart. Det är lätt att använda och förstå med enkla skärmar och lättlästa rapporter, innehåller inte irriterande popup-fönster och larm. Det har anpassade föräldrakontroller så att barn inte är utsatta för cyberkriminellt eller oanständigt innehåll när de är online. Social Networking Security visar automatiskt vilka länkar som är säkra eller farliga på sidor som Facebook och Twitter. Det innehåller verktyg för skydd av data eller stöldskydd som innehåller Secure Erase File Shredder, Trend Micro Vault med fjärrfilslås och ett 10 GB SafeSync-konto för att skydda, komma åt och dela dina filer.

Du kan utöka ditt skydd mot smartphones och surfplattor, inklusive Android-enheter.

Det här är ett bra paket om du letar efter skydd för din dator, det täcker mest och det är rippat för störande popup-fönster och andra saker som kan rikta din uppmärksamhet bort från ditt arbete.

Download Trend Micro Maximum Security
Se Trend Micro Maximum Security på video :
Screenshots
Detaljerad information om Trend Micro Maximum Security
Typ:
Trialware


Producent:
Trend Micro

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
259 Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0