Program » Företag » Organisera

Travel Agent last ned
3 0 5895  

Ladda ner resebyrå gratis här och få all nödvändig information till hands.

Travel Agent är ett kraftfullt verktyg som erbjuder en databas och ett schemaläggningsverktyg. Detta gör programmet ett måste för researrangörer. Även om endast familjen ska resa. Som en omfattande lösning har programmet skapat en databas för att skapa resenärer och kan lagra den viktigaste informationen om dem. Det finns inga komplicerade formulär att fylla i och inga restriktioner för formatet.

Praktiska funktioner och användarvänligt gränssnitt gör programmet effektivt för företagsledning. Det är viktigt för researrangörer och resebyråer eftersom det ger dem ett verktyg för att organisera verksamheten och hantera det effektivt. En inbyggd schemaläggningskalender låter dig hantera möten och spendera dina arbetstider på det mest effektiva sättet. Du kan också dra och släppa objekt med lämpliga tidsintervall, vilket gör det extremt enkelt och bekvämt. Planenaren kommer inte bara att påminna dig om avtalen, men det kommer också att visa dig all viktig information om destinationen kunden är intresserad av.

Resebyrå sparar information om turister, till exempel deras bokningar, överföringsinformation, adress, medicinsk information, personliga anteckningar och kommentarer. Lägg till så många kommentarer som du vill, inklusive foton. Programvaran stöder de flesta format, inklusive DOC, HTML och iCalendar. Ett sådant högt professionellt och personligt tillvägagångssätt kommer att uppskattas av dina kunder. För de personer som arbetar i Microsoft Outlook är det möjligt att exportera data. Export av data är tillgänglig för olika format: iCal, XLS, TXT, HTML, XML, PDF.

Download Travel Agent 2.6
Screenshots
Detaljerad information om Travel Agent
Typ:
Freeware


Producent:
Binary House Software

Inkom datum:
19-01-2017
Plattform:
Windows ME, 2000, 2003, 2008, XP, Vista, 7 (32-bit & 64-bit), 8 Pro 32/64-bit & 10

Storlek:
16 Mb

0