Program » Datasäkerhet » Övervakning

TrackView last ned
5 0 6106  

Gratis nedladdning av smart TrackView-spårprogrammet här. TrackView ger trygghet med ökad säkerhet.

Under de senaste åren har det speciella ordet "säkerhet" och "övervakning" varit av stor betydelse i många svenska hushåll. I takt med utvecklingen av medialisering lever vi idag i en värld där användningen av både datorer och smartphones fyller mycket, nästan vart vi är - på jobbet, i skolan, men hemma vid middagsbordet eller när vi är på det årlig sommarlov med familjen. Dessa tekniska innovationer har bidragit till att många vardagliga praktiska uppgifter kan ordnas med några få klick, vilket gör dem mer tåliga i ett annorlunda upptagen vardagsliv. Det innebär också att vi gradvis lagrar en stor mängd data på våra datorer eller smartphones i form av bland annat personlig information, lösenord, bilder, e-post och mer, som vanligtvis är anslutna via vår dator och smartphone. Detta gäller både barn, tonåringar och vuxna. Av denna anledning är det viktigt att vi passar våra mobila enheter för att förhindra obehörig åtkomst till dessa data.

Dessutom kan vi idag också komma i kontakt med familj och vänner oavsett var i världen vi är. Kort sagt, den tekniska utvecklingen har gett oss många möjligheter. Det här följer också att det redan finns många applikationer på marknaden för din dator och smartphone, som är utformade för att ge dig en trygghet i vardagen. Ett av dessa program är TrackView-övervakningsprogrammet.

Vad kan du göra med TrackView-övervakningsprogrammet?

Det finns en mängd program som handlar om säkerhet och övervakning som du kan välja, men det kan vara svårt att ta reda på vilka program som är mest fördelaktiga. Det finns en mängd antivirusprogram, antispionprogram och backupprogram på marknaden, som du kan läsa mer om i vår kategori av säkerhetsprogram, men vad är så exakt som TrackView-programmet kan göra för dig när det gäller säkerhet och säkerhet? övervakning? Vi har nästan alla varit i en situation där vår telefon har gått mystiskt och har undrat var det verkligen är. Det är bara en av de situationer där TrackView-programmet kan hjälpa dig. TrackView är ett övervakningsprogram som fungerar över dina plattformar, och du kan spåra platsen för din saknade telefon, spåra din bil, hitta dina familjemedlemmar och övervaka ditt hem när du är på jobbet. TrackView är sålunda ett program som kan ge dig sinnesro i en mängd olika vardagssituationer - och då är programmet gratis. Om du tycker att TrackView låter intressant kan du läsa mer om programmet på den officiella hemsidan genom att klicka här.

Vad kräver installationen av TrackView-programmet av dig?

För att du ska kunna använda TrackView-övervakningsprogrammet finns det några saker som behövs innan du hämtar. För att ladda ner TrackView måste du ha minst två mobila enheter, till exempel en dator och en smartphone som efter installationen arbetar tillsammans med varandra. När du har installerat programmet kommer du bli uppmanad att logga in med ett mail. Därför behöver du bara ha ett Gmail-konto som kan kopplas till dina mobila enheter via TrackView.

Tillgänglighet är ett nyckelord

Det är vanligtvis i utvecklarens intresse att de mest möjliga användarna kan dra nytta av det utvecklade programmet, så tillgänglighet är också av stor betydelse för många. Tillgängligheten är också något som TrackView starkt litar på. På datorn stöder TrackView både Windows XP, Windows Vista och Windows 7, Windows 8 och Windows 10. Dessutom arbetar TrackView med operativsystemet Apple, inklusive iOS version 8.0 och senare. Dessutom kan du både ladda ner TrackView som app på din smartphone om du har en iPhone i App Store eller i Google Play om du äger en Android.

Dessutom stöder TrackView bSpy WiFi, 2G, 3G och 4G, och du kan använda programmet var du än befinner dig.

Utvecklarna av TrackView har generellt sett säkerställt att programmet har utvecklats och utformats så att så många användare som möjligt kan dra nytta av övervakningsprogrammet. För att komma igång med övervakningsprogrammet, följ handboken från TrackView på deras hemsida genom att klicka här. TrackView har också gjort en YouTube-video, som illustrerar hur man använder programmet, vilket du kan se genom att klicka här.

Support

Även om en mjukvara är utvecklad för att vara användarvänlig, kan det fortfarande hända några frågor för programmet eller oförutsedda situationer där du behöver support. Därför är det viktigt att du snabbt och enkelt kan svara på dina frågor så att du kan återvända till programmet. Utvecklarna bakom TrackView har gjort det möjligt att snabbt och enkelt få stöd via den officiella hemsidan. Om du har allmänna frågor om programmet och dess funktioner kan du få svar på de vanliga frågorna genom att klicka här.

Andra program med fokus på säkerhet

Det finns för närvarande övervakningsprogram i olika nyanser. Generellt sett har de senaste åren varit mer fokuserat på säkerhet för dina mobila enheter, och det ses också inom programmet. Du kan bland annat besöka vår övervakningskategori, där du hittar ett antal recensioner av olika övervakningsprogram, som du kan läsa lite mer om.

Slutsats

Vi sammanfattar kortfattat vilka fördelar som ingår om du väljer att ladda ner TrackView för dina mobila enheter. TrackView är gratis och är ett program som låter dig övervaka dina mobila enheter över varandra, vilket kan hjälpa dig att hitta din smartphone eller dator om olyckan ska vara ute. Programmet finns också på många olika plattformar. Utvecklarna bakom TrackView har försäkrat sig om att funktionerna i programmet är användarvänliga och enkla att navigera i, och om du fortfarande har frågor om programmet, finns det gott om stöd. Sammantaget är TrackView ett övervakningsprogram som vi ger en varm rekommendation.

Download TrackView 4.0.1
Se TrackView på video :
Screenshots
Detaljerad information om TrackView
Typ:
Freeware


Producent:
Cybrook

Inkom datum:
07-06-2018
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android

Storlek:
14.8 Mb

Uppdaterad datum:
29-04-2020
0