Program » Företag » Bokföring

SummaSummarum last ned
3 0 1264  

Hämta SummaSummarum här. Det är ett enkelt och användarvänligt redovisningsprogram för redovisning i mindre företag och föreningar.

Med SummaSummarum får du ett enkelt och användarvänligt program som hjälper dig med bokföringsdelen om du vill starta ditt eget företag, så att du kan fokusera på andra, mer relevanta arbetsuppgifter.

Som chef för ett nytt (eller redan befintligt) företag finns det mycket att ta hand om, så det är trevligt att ha några program som kan hjälpa till att hantera de mer besvärliga delarna av företagets övergripande verksamhet.

Vem tilltalar programmet?

Programmet kan faktiskt användas av företag eller företag som vill ha bättre kontroll över sin allmänna bokföring. Programmet är dock en "lättare" version av liknande, större program som kan köra många fler siffror och information genom sina program på en gång.

Därför finner vi att programmet är särskilt inriktat på mindre företag, som är i färd med att växa och som inte har nästan oändliga mängder information att hantera. Programmet är också användarvänligt och lättillgängligt, vilket kan göra det enkelt för nystartade företagare att få ordning på sina data.

Funktioner i programmet som kan hjälpa dig och ditt företag

SummaSummarum har många, riktigt bra funktioner och egenskaper, t.ex. inbyggd momsdeklaration, grafisk översikt, kundkatalog, fakturasystem, lagerhantering, adressetiketter och backup. Dessutom kan information erhållas från nätbanker, och Danløn kan också integreras i SummaSummarum.

Dessutom kan programmet hjälpa dig att designa dina offerter, beställningar och fakturor för alla kunder. Fakturering till den offentliga sektorn är också möjlig. Du bestämmer själva designen och kan skicka dem direkt via e -post. Naturligtvis kan du också skriva ut dem - allt kan vara som du vill.

Så du får både ett program som kan hjälpa dig med din bokföring och marknadsföring, på en gång.

SummaSummarum är stängt, men lyckligtvis finns det andra redovisningsprogram och webbplatser

SummaSummarum har stängts av i samband med att det svenska företaget ligger bakom att det förvärvats av ett norskt företag som heter Visma. Det betyder att det inte längre är möjligt att prenumerera på SummaSummarum - men vi har naturligtvis hittat några alternativ.

Ett alternativ som vi har skrivit en recension av är det superbra och intuitiva programmet e-conomic, som är ett av de mest använda redovisningsprogrammen i Norden. Om ditt företag har en webbshop ansluten, så är detta den ultimata lösningen, eftersom en direkt anslutning kan upprättas mellan webbshoppen och programmet här, så att dina fakturor automatiskt förs in i kontona. På så sätt sparar du mycket tid - och vem skulle inte vilja?

Du kan också välja att stödja Visma, som förvärvade det svenskutvecklade ekonomiförvaltningsprogrammet på sin tid, genom att använda Vismas eget ekonomiförvaltningsprogram, kallat dinero. Du kan läsa mer om diners gratis och betalda tjänster på deras webbplats.

Slutsats

Programvaran är enkel att använda och är därför ett utmärkt verktyg för såväl nya som erfarna entreprenörer. Dessutom är programmet också användarvänligt och innehåller tydliga grafiska element, vilket innebär att alla kan använda programmet.

Tyvärr är det inte längre möjligt att hitta hjälp för programmet på deras officiella webbplats, eftersom programmet har förvärvats och stängts av det norska företaget Visma. I gengäld har vi på denna sida tillhandahållit två alternativ till andra program som du kanske vill överväga som är mycket lika SummaSummarum.

Download SummaSummarum 28.02
Screenshots
Detaljerad information om SummaSummarum
Typ:
Trialware


Producent:
Visma

Inkom datum:
01-01-1970
Plattform:
Windows

Storlek:
12 Mb

Uppdaterad datum:
05-10-2021
0