Program » Tweaks » Optimeringar

Startmeny 8 last ned
5 0 6179  

Ladda ner och prova Start Menu 8 här

Efter att Windows 10 kom på marknaden har det skett ett antal förändringar med Windows-systemet på både gott och ont. Till exempel kompletteras systemet med ett kraftfullt antivirus, och du kan vara lycklig.

Och sedan finns den nya hemmenyn, Metro, designad för menyer på Windows-telefoner och surfplattor. För många Windows-användare var detta inte en välkommen förändring och det ledde till mer förvirring än hjälp.

Det är därför Start Menu 8 har utvecklats.

Förvandla din startmeny till det du vet

Windows-startmenyn som många av oss har varit bekanta med under många år är den från t.ex. Windows 7 och början av 8. En enkel och tydlig meny där du kan hitta dina mest använda program, enkelt söka filer etc.

Nu när det är borta måste du använda annan programvara. Start Menu 8 är ett program som förvandlar din startmeny till det du visste från Windows 7 och 8.

Det finns många alternativ för att omvandla den startmeny du vill ha. Du kan ändra startknappikonen, ändra stilen på menyn, hur spel och dokument visas i menyn etc.

Så du har en stor möjlighet att skräddarsy menyn efter dina exakta önskemål.

Programmet har också en ny designad sökmotor som kan hitta filer på din dator 20% snabbare än normalt Windows.

Det bästa från båda världarna

Startmeny 8 är programmet för dig som vill ha det bästa från båda världarna. Du vill ha det optimerade och väl fungerande Windows 10, men du vill också ha den överlägsna klassiska startmenyn från tidigare versioner.

Det är inte för mycket att fråga när datorn är ett av verktygen du använder så mycket varje dag. Det är därför det borde vara bra också, och du kan kontrollera det med Start Menu 8.

Elegant och smart design

Starta meny 8 gör det inte svårt för dig att skräddarsy din startmeny. Programmet är uppdelat i sex olika avsnitt, till vänster om programmet. I varje avsnitt kan du ändra olika aspekter av din nya startmeny.

De olika redigeringsalternativen ger lite av sig själva för det mesta. Det finns kosmetiska förändringar som vilken bild som ska visas i ditt konto i startmenyn, vilken ikon din startknapp ska ha etc.

Men det finns också några mer tekniska saker att spela med. Till exempel hur och när dokument, spel och bilder ska visas i din startmeny och i vilket format.

Programmet är därför enkelt att använda och börja med, och om du känner dig modig finns det flera avancerade funktioner du kan experimentera med för att få den bästa upplevelsen med ditt Windows-system.

Slutsats

Start Menu 8 är ett bra och användbart program som kan ge dig en förbättrad upplevelse på ditt Windows-system. Det är viktigt att känna dig bekväm med din dator, och Start Menu 8 ger dig den känslan. Programmet kan därför endast rekommenderas.

Download Startmeny 8 5.0.0
Screenshots
Detaljerad information om Startmeny 8
Typ:
Trialware


Producent:
IObit

Inkom datum:
09-08-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
11.6 MB Mb

0