Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

Spybot Search and Destroy Free last ned
4 0 355  

Ladda ner gratis Spybot - Sök och förstör här och få en säker upplevelse på din dator.

Många har upplevt att deras dator attackerades av virus, skadlig kod, spionprogram eller något annat. Det är en väldigt obehaglig upplevelse, och det är därför en bra idé att förhindra att det kommer hit och först då förvärva ett antivirusprogram. Här är olyckan ute, och då måste du börja med det stora arbetet för att få bort det igen. Det kan också bli en dyr affär om det är en av de värre som du har attackerats av. Sammantaget är det en bra idé om du väljer att ladda ner ett antivirusprogram direkt.

Här kommer vi att granska Spybot - Search & Destroy, och du kommer att få förståelse för om det här är programmet du behöver ladda ner till din dator. Det är alltid smart att sätta dig i det program du vill ladda ner - så blir du inte helt överraskad av vad du har laddat ner. Det kommer också att göra det lättare för dig att komma igång med programmet, och lägger inte för mycket tid kring dig själv.

Gratis version

Du kan enkelt ladda ner Spybot gratis om du inte vill spendera pengar på det, till exempel om du inte ser problemet som särskilt stort. Du måste välja den fria versionen om du bara behöver ta bort skadlig kod eller om du vill att datorn ska skyddas genom att din webbläsare immuniseras. Det finns också möjligheter för dig som är mer erfarna med datorer, till exempel kan du arbeta med "autostart" som har olika alternativ om du vill ändra något.

Du kommer också ha möjlighet att skanna enskilda filer och mappar om du inte behöver en fullständig genomsökning av din dator i vridmomentet. Speciellt för Spybot - Search & Destroy är det att du inte bara kan skanna filer och mappar som finns på din lokala drivrutin - du kan också skanna de du har med internetdelning. Du kan också se fram emot att alltid få hjälp med dina problem om du bara skriver till leverantörens support via e-post.

Det finns därför många fördelar med att använda en gratis version av programmet. Du får fortfarande ett program som gynnar din dator.

Köp "Hem" -utgåvan

Spybot finns det också möjlighet att du kan köpa några andra versioner. Du kan göra det om du fortfarande vill ha lite mer än vad du kan få i en fri version. Till exempel, om du väljer att komma med den version som heter "Hem". Här får du möjlighet att få skydd mot virus i de funktioner som finns i den fria versionen. När du köper "Hem" får du möjlighet att automatiskt skanna, så du behöver inte starta programmet själv, och det kan därför vara dags när du fortfarande inte använder datorn. På detta sätt genererar programmet mycket lite. Du får också tillgång till hjälp för att få din dator fixad om olyckan är ute. Du kan också se fram emot en dator som är immun mot olika virus, skadlig kod och spionprogram. Det kommer ibland att finnas möjligheter till uppdateringar när du får den här versionen. På det sättet kan du förvänta dig att du får ett program som blir bättre och bättre hela tiden.

I grund och botten får du ett bättre skydd för din dator med en köpt version. Det är därför upp till dig hur mycket skydd du vill ha och hur viktigt det är för dig. Det kan finnas många skäl att välja en gratis version istället.

Ease

Utvecklaren av programmet har haft användarvänlighet och tydlig design i åtanke när Spybot - Search & Destoy utvecklades. Hemsidan ger dig en snabb överblick över vad du kan välja att göra.

Dessa alternativ är också indelade i kategorier, så du kan enkelt hitta exakt vad du hade i åtanke. Det gör det också enkelt för dig att bara sätta dig i programmet och dess funktioner, även om du kanske inte har specifika åtgärder i åtanke. Det är fortfarande en bra idé att veta var man ska gå om det plötsligt går fel med datorn på grund av virus och spionprogram.

Andra antivirusprogramhits

Det finns verkligen många antivirusprogram, men det är inte allt som är värt detsamma. Du kan naturligtvis gå till Spybots egen webbplats, som vi länkade till i en tidigare sektion, eftersom de har andra versioner som vi inte har beskrivit här. Men du kan också dyka in i andra leverantörer. Generellt är konsumenterna verkligen glada över anti-virusprogrammet Anti Explorator. Det är också ett program som kan hjälpa dig att skanna och ta bort skadlig kod, virus och spionprogram. Detta är också gratis, så du behöver inte betala för det i dyra domar, vilket är en bonus för många.

Om du vill ha lite att välja mellan, har vi granskat många andra antivirusprogram, och sedan kan du utforska dig själv. Det kan du göra i kategorin Anti-Spyware. Här kan du hitta mycket inspiration för vilket antivirusprogram du ska välja i slutet, och du kan kanske lära dig mer om du ska byta ut din nuvarande.

Slutsats

I slutändan kan man säga att Spybot - Search & Destroy är bra, om du väljer att använda en gratis version av programmet, eller om du vill spendera lite pengar på det och få lite extra. Det beror i sista hand på vad du vill ha ut av det. Oavsett om du väljer att köpa eller använda den fria upplagan, kan du se fram emot att användarvänligheten ligger i framkant av designen. I allmänhet kan det här programmet enkelt följa alla andra tillgängliga antivirusprogramalternativ. Det är den Windows-version som du hittar här på sidan. Om du använder Mac eller Linux-system kommer vi återigen att hänvisa till vår breda säkerhetskategori. Där hittar du säkert ett säkerhetsprogram som kan tillgodose dina behov oavsett vilket operativsystem du har.

Download Spybot Search and Destroy Free

Note:

Vi rekommenderar att du läser vår artikel om hur du gratis kan säkra din dator mot virus, spyware och hackers: Så säkrar du din dator, gratis!

Screenshots
Detaljerad information om Spybot Search and Destroy Free
Typ:
Freeware


Producent:
Safer-Networking

Inkom datum:
18-02-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
66.7 Mb

Uppdaterad datum:
10-01-2019
0