Program » Företag » Bokföring

Spendera Tracker last ned
1 0 6186  

Håll koll på din ekonomi och spara pengar med det smarta Spending Tracker-programmet som du kan ladda ner gratis här.

Om du behöver hjälp med att hålla reda på dina utgifter kan Spending Tracker ge dig en fullständig översikt över hur väl din ekonomi är i balans.

Programmet är superenkelt och snabbt att använda, medan du kan lägga till både tidigare och framtida inkomster och utgifter. Du kan ladda ner den gratis här på webbplatsen.

Lägg till kostnader i svenska kronor

Programmet är på engelska och kan tyvärr inte installeras på svenska. Lyckligtvis har utvecklarna bakom det gjort det så smart att själva programmet registrerar att du installerar det på en dator i Danmark, och därmed visar programmet dina belopp i svenska kronor. Du kan därför hålla reda på din svenska ekonomi med detta internationella program.

Till exempel tar det bara några sekunder att lägga till en kostnad, som ses ovan. Här kan du välja vilken kategori av utgifter det handlar om, så att du kan hålla en översikt över hur mycket pengar du till exempel använder på bensin. Dessutom kan du också lägga till en anteckning till utgifterna så att du till exempel kan ange vilken gåva som köpts för dessa pengar eller om det fanns erbjudanden på mjölk. Så det finns många alternativ med det här programmet.

Få hela översikten

Som nämnts kan du lägga till både framtida och tidigare belopp. Du kan gå fram och tillbaka under månader och dagar, så att du kan se de olika listorna, samtidigt som du ser hela årsöversikten.

När du har ett schema för en viss månad eller liknande kan du bläddra nedåt och få en fullständig överblick över de transaktioner som gjorts under den perioden. Här kan du se datum för hur mycket pengar som spenderades eller tjänats och vilken kategori de tillhör. Om du klickar på en transaktion kan du också se anteckningen du lagt till så att du kan få mer information om transaktionen. Om du bläddrar nedåt får du en grafisk översikt över årets inkomster och utgifter. Detta gör att du snabbt kan se vilka perioder som beror på att du till exempel är i minus just nu.

Få kontroll över ekonomin

Så programmet gör det superenkelt att se var och när din ekonomi är i riskzonen. Du kan snabbt se om du tjänade för lite pengar i månaden eller om en viss kostnad för klädköp, till exempel, har varit för stor under en viss period. Spending Tracker gör det enkelt att hålla reda på ekonomin.

Pro edition

Programmet är helt gratis att ladda ner här på webbplatsen, men naturligtvis vill utvecklarna bakom också tjäna pengar på sitt program. Därför är det möjligt att uppgradera till Pro-utgåvan av Spending Tracker, där du kan komma åt ett antal ytterligare funktioner som är låsta i den kostnadsfria utgåvan.

Till exempel, i Pro-utgåvan, när du lägger till en inkomst eller kostnad, kan du ställa in den för att upprepa sig själv. Detta gör att du kan ställa in din lön för att automatiskt läggas till Spending Tracker varje månad, medan ditt hyres- eller fitnessmedlemskap kan ställas in automatiskt som en kostnad.

Slutsats

Spending Tracker är ett utmärkt program för att hålla reda på ekonomin och därmed spara pengar. Programmet gör det möjligt att lägga till inkomster och kostnader i svenska kronor, som du sedan kan hålla en stor överblick över i programmet. Det är gratis att ladda ner här på webbplatsen och det tar bara några sekunder att ladda ner och installera. Därefter lägger du bara till dina tidigare utgifter och inkomst så att du snabbt kan få en överblick över om din ekonomi är frisk eller ohälsosam och vilka platser som måste ändras för att balansera saker. Programmet installeras som en app via Windows app store, från vilket det också kan uppdateras omutvecklarna lägger till nya funktioner eller liknande. Om du verkligen gillar programmet och vill ha ännu fler möjligheter kan du uppgradera till Pro-versionen, där du till exempel kan lägga till automatiska inkomster och utgifter.

Download Spendera Tracker 1.7.0.3
Screenshots
Detaljerad information om Spendera Tracker
Typ:
Freeware


Producent:
MH Riley Ltd

Inkom datum:
28-08-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
95,49 MB Mb

0