Program » Internet » Browsers

Slimjet last ned
5 0 5506  

Slimjet är en webbläsare baserad på Blinks-motorn och byggd kring Chromium Open Source-projektet, eftersom Google Chrome också är. Programmet innehåller många funktioner som kan göra ditt liv på internet enklare. Du kan ladda ner programmet helt gratis och på svenska nedan.

Slimjet är en riktigt cool webbläsare, som har varit smart när det gäller att göra det mer personligt, men innehåller också vissa funktioner som gör det lättare att ta skärmdumpar och dela saker med sina vänner via en genväg. Därför har vi valt att testa programmet på vår Windows 7-dator.

Slimjet fokuserar på din internet säkerhet genom att blockera phishing-sidor och skadlig kod, som de flesta andra webbläsare gör också. Men Slimjet har vissa funktioner som gör det enkelt att anpassa mer eller mindre allt. Till exempel kan du Välj bakgrundsfärg och klistra in bilder, vilket innebär att du inte behöver köpa dyra teman som med många andra webbläsare. En annan sak är att du kan ge webbsidor namn som: Facebook för Facebook, varefter programmet vet vad du menar.

Slimjet gör det också lättare att dela saker online genom att ha en inbyggd "share on Facebook" -knapp som visas om du högerklickar på något. Samtidigt kan du också markera hela texter och bilder och dela dem. Du har också möjlighet att redigera bilderna du vill dela innan du delar dem.

Slimjet är fylld med funktioner utan att det blir för mycket. Varje enskild funktion är lättillgänglig och gränssnittet är mycket transparent, vilket innebär att alla kan använda programmet och alla dess funktioner utan några problem.

Download Slimjet 1.2.5
Screenshots
Detaljerad information om Slimjet
Typ:
Freeware


Producent:
FlashPeak Inc.

Inkom datum:
16-10-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
38.6 Mb

Uppdaterad datum:
29-10-2014
0