Program » Multimedia » Bildbehandling

Screen Capture WPF last ned
4 0 5297  

Behöver du ta skrämdumpar i din dator. Då kanske du ska testa programmet Screen Capture WPF, som gör det hela lite lättare och kan laddas ner här.

Screen Capture WPF är helt enkelt ett screenshot-program för Windows. Att ta skärmdumpar är ett väldigt underskattat sätt att sammanställa information. Exempelvis är det perfekt när man ska hämta info från webben eller program. Bilderna kan sedan läggas in i pdf, powerpoint, word eller excel program. Programmet har även en funktion som gör att man lätt kan välja ett specifikt område, något som många känner igen från Mac datorer.

Programmet har en del inställningar som gör att det går att gömma markören, stänga av eller slå på att programmet startas tillsammans med datorn med mera. Screen Capture WPF sparar bildfiler i formaten PNG, JPEG eller BMP.

Sammantaget är Screen Capture WPF ett bra program. Man ska dock tänka på att många morderna operativsystem har inbyggda verktyg för skärmdumpar och att det finns många liknande program som gör precis samma sak. Välj med omsorg!

Download Screen Capture WPF 1.0
Screenshots
Detaljerad information om Screen Capture WPF
Typ:
Freeware


Producent:
Marko Devcic

Inkom datum:
28-03-2014
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
0.4 Mb

Uppdaterad datum:
30-06-2014
0