Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

Säkerhetspaketet last ned
5 0 6160  

Ladda ner säkerhetspaketet från Northguard och få det ultimata skyddet

Säkerhet på din dator ska ha ett högsta prioritetsproblem, för om du inte är medveten kan du snabbt hamna i situationer som är svåra att komma undan igen.

Nästan sedan dess har datorn först på marknaden tyvärr varit olika säkerhetshot, till exempel virus, ransomware och annan hotfull malware. Det är därför viktigt att se till att du har ett bra säkerhetsprogram som kan upptäcka och ta bort dessa hot. Dessutom finns det många säkerhetsprogram att välja mellan, och den här gången tar vi en titt på säkerhetspaketet, som har utvecklats av Northguard.

Världsklass säkerhetsfunktioner

Det finns oändliga säkerhetsprogram på marknaden, men majoriteten av dem är av oerhört dålig kvalitet. Säkerhetspaketet skiljer sig emellertid från detta, eftersom det med detta program är säkrat mot alla typer av hot, eftersom programmet har många säkerhetselement med det.

Det är typiskt att ett säkerhetsprogram bara har en typ av skydd som antivirus, men med säkerhetspaketet får du en paketöverenskommelse på alla typer av skadlig kod och lite. Antivirus, Antiphishing, Anti-Malware, Anti-Ransomware, Databasuppdatering, Beteendeprogram, Säkert Browsing, Säkerhetsskanner, Spelförstärkare, Brandvägg, Föräldrakontroll, Cloud Integrated Backup, PC Optimizer, Home Network Scanner och Identity Protection är alla samma funktioner som en en del av programmet.

De skarpa har säkert märkt att du får några funktioner som går utöver de nödvändiga säkerhetsfunktionerna. Du får många extrafunktioner, som bara är lite extra, men ändå ganska välkomna.

Ytterligare funktioner

Det fångar alltid vårt intresse när en produkt har extra funktioner, eftersom de bidrar till att göra programmet unikt och därmed göra det annorlunda än de andra. Till exempel. ger Game Booster förbättrad dator spelprestanda och Cloud Integrated Backup, som namnet antyder. Det låter dig säkerhetskopiera dina mest känsliga filer i molnet. Det betyder att om olyckan är ute, har du alltid de viktigaste filerna lagrade, oavsett vad som händer med din dator.

Många av de återstående extrafunktionerna finns bara där för att ge ökad och förbättrad säkerhet för datorn, och är därmed mer eller mindre kompletterande funktioner som gör det möjligt för säkerhetspaketet att ge ultimat skydd. Ett exempel på detta är den säkra webbläsarfunktionen, vilket säkerställer att du inte besöker de hotande webbplatserna, vilket gör att din dator blir smittad.

Av svensker till svenskar

Som nämnts är säkerhetspaketet svenska utvecklat, och deras målgrupp är utan tvekan svensker. Det finns en tydlig passion för att skapa det bästa möjliga säkerhetsprogrammet för svenskarna, så vi kan alla surfa och ladda ner gratis oroa.

Säkerhet för din dator är en förebyggande process, eftersom det kan vara svårt att komma tillbaka om du har attackerats först. Så även om du inte har upplevt säkerhetshot tidigare är det värt att veta att ungefär var tredje svenska har upplevt missbruk av antingen sin smartphone eller dator. Detta gör Danmark till ett av de mest utsatta länderna inom IT-brottslighet, och med det i åtanke kan det väl vara att alla bara behöver ta lite mer intresse för onlinesäkerhet.

Absurd lätt att använda

Northguard och Security Pack är ett av de mest användarvänliga program som vi någonsin har använt. Designen är super attraktiv och gränssnittet är ett spel att navigera i. Allting är naturligtvis på svenska, så även om din engelska inte är den skarpaste, kan du fortfarande vara med.

Dessutom har Northguard en av de bästa supportlinjerna vi har upplevt. Personalen är mycket tillmötesgående och hjälper gärna till med alla möjliga problem. Även om du har problem med att installera programmet, skulle de vilja göra det för en. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njut av att dina känsliga filer skyddas mot obehöriga personer.

Vem är Northguard?

Northguard är som du vet en svensk utvecklare som är relativt ny på marknaden. Northguard är en utvecklare som tydligt har en passion för sina produkter och tjänster. Det finns inget utvecklat för att göra det, och den stora majoriteten av tjänsterna är oerhört innovativa.

<p> Trots Northguards unga ålder har de för avsikt att skapa ett relativt stort utbud av produkter. Produkter som en enda plats ger bästa möjliga upplevelse för dig och din dator.

Slutsats

Det finns alla slags säkerhetsprogram på marknaden och vi är väl medvetna om att det finns många fria alternativ att välja mellan. Men det finns inga säkerhetsprogram som är lika väl utvecklade och adekvata som säkerhetspaketet.

Med säkerhetspaketet får du allt du behöver, och det är nästan helt omöjligt att din dator blir smittad av skadlig kod. Om du skulle vara otur, eller om du generellt har några problem, har Northguard en utmärkt supportlinje, som alltid är redo att hjälpa.

Om du har passion och intresse för säkerhet, är säkerhetspaketet från Northguard det bästa alternativet. Här får du allt du behöver - och lite mer.

Download Säkerhetspaketet
Screenshots
Detaljerad information om Säkerhetspaketet
Typ:
Shareware


Producent:
Northguard

Inkom datum:
27-06-2019
Plattform:
Windows, Mac OS, Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
02-07-2019
0