Program » Tweaks » Verktyg

RivaTuner last ned
3 0 5985  

Ladda ner RivaTuner gratis här och få ett bra program för att stämma din dator efter behov så att du får din maskinvara att göra sitt bästa.

RivaTuner är ett av de bästa överklockningsprogrammen. Även om namnet antyder att det endast är inriktat på NVIDIA-kort, stödjer RivaTuner också ATI / AMD-videokort.

Huvudmålet är att bryta ner de hinder som tillverkarna ställt och ställa in klock- och minneshastigheter samt fläkthastigheter. Således kan du enkelt göra justeringar för överklockning och till och med dela upp ditt grafikkort.

Det är en ganska enkel implementeringsprocess. Installationsprocessen i programmet kräver endast din uppmärksamhet i slutet genom att tillhandahålla två alternativ: "Skydda virtuellt minne" och "Skydda minneskortade I / O-portar." Det sista av de två alternativen är ett måste om du befinner dig i ett multiplayer-spel som kräver PunkBuster.

RivaTuner ger djupgående tweaking funktioner för sina användare. Nybörjare rekommenderas att använda det här programmet först efter att ha studerat dokumentationen, eftersom eventuella felbedömda tweaking kan sluta att steka videoadaptern bokstavligen. Om du fortfarande vill göra det rekommenderas att grafikkortet har en mycket bra kylare. Därför först och främst se till att du har rätt maskinvara för att finjustera innan du går vidare och ställer in högre kärn- och minneshastigheter.

RivaTuner är lämplig för avancerade användare. Gränssnittet i programmet är ganska enkelt. Den innehåller en fliklayout som innehåller inställningarna "Main", "Settings", "Power user", "Launcher" eller "Scheduler". Du får adapterinformation och drivrutinsinställningar i avsnittet "Inställningar" i huvudinställningarna "Main" och "RivaTuner", inställningar för start och snabbval.

Även om den stöder ATI / AMD-hårdvaran, fungerar RivaTuner bäst med NVIDIA-videokort. Du kan också hantera ditt val inom överklocknings profilinställningarna genom att spara, ladda och ta bort dem.

Sammantaget ger detta program en robust miljö för överklockare och rätt uppsättning verktyg som de kan använda. Det är en av de vanligaste programmen för GPU-överklockning och RivaTuner ger dig ett brett utbud av alternativ för multi-monitor support, överklockningsverktyg eller fläktkontroll.

Download RivaTuner 2.24c
Screenshots
Detaljerad information om RivaTuner
Typ:
Freeware


Producent:
Unwinder

Inkom datum:
14-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
2.7 Mb

0