Program » Datasäkerhet » VPN

PureVPN last ned
5 0 6017  

Surfa anonymt på webben och få tillgång till annat blockerat innehåll med PureVPN. Det finns en gratis 7-dagars provperiod och kan hämtas här.

Till exempel kan du komma åt det tre gånger större amerikanska Netflix-sortimentet.

Med PureVPN kan du bli osynlig på internet. Programmet säkerställer att din internettrafik ändras servern hela tiden, och din trafik blir omöjlig att spåra. Detta ger dig anonymitet och säkerhet, som är huvudelementen i en VPN. Utan en VPN sparas allt som görs på din IP-adress, och dessa data säljs ofta till företag som vill sälja dig saker baserat på din internettrafik. Därför är det en bra idé att förvärva ett VPN så att du kan röra sig säkert på Internet och skydda din integritet.

Vad är en VPN?

En VPN är en mjukvara som skyddar data på din dator. Det koncentrerar sig emellertid bara på de data vi tar emot och skickar när vi är på Internet. VPN står för virtuellt privat nätverk, vilket säkerställer dig när du flyttar på offentliga nätverk som Internet. Med andra ord är en VPN en form av mellanhand mellan din lokala IP-adress och den webbplats / tjänst som du vill besöka, och det är om du är permanent ansluten eller ansluten till Wi-Fi. Om du har PureVPN-appen installerad och öppnad och kopplad till en server betyder det att om obehöriga försöker spåra din lokala IP-adress (din bostad), tror de att du är någon annanstans i världen. De flesta VPN-tjänster har ett antal olika servrar att välja mellan, och de ligger oftast överallt i världen. Servrarna är dock inte fysiskt belägna i de enskilda länderna, det ligger närmare ett slags falskt geografiskt läge.

VPN-tjänster har alltid varit ganska populära, men de senaste åren har populariteten ökat avsevärt. Det kan finnas många orsaker till detta, men de mest uppenbara är förmodligen de förnybara privatlivskandalerna. Skandalerna har gjort att människor öppnar sina ögon, och många har börjat ta uppmärksamheten på de data som finns kvar när man surfar på Internet. VPN-tjänster är därför det perfekta skyddet för ens integritetsdata, eftersom en eller flera inte lämnar någonting, eftersom en geografisk plats inte är avsedd för lokalisering för webbplatser och obehöriga. Vissa otillförlitliga VPN-tjänster kan emellertid samla lagringsdata. Det är värt att kontrollera innan du installerar den aktuella VPN-tjänsten.

Använd amerikanerna Netflix

Med PureVPN kan du snabbt och enkelt byta plats för din IP-adress, så att när du besöker en sida som Netflix, till exempel, kommer du att ange USA Netflix om du har valt USA som en plats. Spridningen av strömmande innehåll på till exempel Netflix är väldigt olika från land till land, och gör att du använder PureVPN för dig direkt tillgång till alla kommittéer över hela världen.

Få mycket mer för dina pengar

Det finns ingen tvekan om att huvudfunktionen hos en VPN för många människor är att de kan se strömmande tjänster från andra länder och det är bra. US Netflix har för närvarande 1 157 TV-serier och 4 593 filmer, medan den svenska bara har 353 tv-serier och 1 767 filmer. Så det är drygt 30% och därmed mindre än en tredjedel av amerikanska utskottet, men till samma pris.

Du kan därför utnyttja en VPN bra när du behöver strömma filmer och TV-program så att du kan få det fulla valet, och inte bara den lilla procentandel som finns tillgänglig för oss i Danmark. Med över 2000 servrar i över 140 länder kan du säkert använda PureVPN i alla länder när du vill strömma Netflix och andra streamingtjänster.

Du blir hjälpt

En av de största anledningarna till att rekommendera PureVPN som VPN du behöver använda är att användarvänlighet är toppklass. Utvecklarna bakom PureVPN är väl medvetna om att cybersäkerhet och virtuella privata nätverk är mycket tekniska storlekar som de flesta inte förstår eller kan förstå. De flesta svenskare vill bara ha en bit av VPN-programvara som säkerställer att de är säkra på internet och att de kan använda för att få tillgång till ett större strömmingsval. Det här är precis vad du får med PureVPN. Programmet är naturligtvis på svenska och i första etappendu får en lättläst och väldigt enkel guide som guidar dig genom programmets funktioner och Alternativ, och som visar vägen till säker och anonym internetanvändning.

Alternativ

Naturligtvis är PureVPN inte den enda VPN-leverantören, och det kan därför rekommenderas att se fler konkurrenter innan de bestämmer vilken VPN-leverantör som är bäst för dig. Till exempel kan du titta på NordVPN, som innehåller många av samma Alternativ som PureVPN. Du hittar NordVPN genom att klicka här.

Ett annat mycket populärt VPN-program är CyberGhost VPN, som, liksom PureVPN och NordVPN, säkerställer också dina data online. Du hittar den här. Naturligtvis har de olika programmen ett antal olika Alternativ, vilket är en bra idé att bekanta dig med innan du bestämmer vilken du vill ladda ner. Dessutom är priset naturligtvis också annorlunda, vilket är en viktig faktor att överväga.

Tillgänglighet

Den version av PureVPN som du kan ladda ner på den här webbplatsen är utformad för Windows operativsystem och därför kan du inte använda den på en Mac. Om du är Mac-användare kan du fortfarande hämta PureVPN. Följ den här länken där du kan hämta och läsa mer om PureVPN för Mac.

Naturligtvis är PureVPN inte den enda VPN för Mac, så du är Mac-användare och om du vill se andra VPN-program innan du bestämmer vilken du vill ladda ner kanske du vill ta en titt på Hotspot Shield. Det finns världens mest nedladdade VPN. Du kan hitta Hotspot Shield för Mac genom att klicka här.

Slutsats

PureVPN är en perfekt mjukvara för dig som vill säkra dina data online. Du blir helt anonym på Internet, och behöver därför inte oroa dig för vem som får fingrar på din data och internethistoria. Programmet skickar din internettrafik genom många servrar över hela världen, vilket gör det omöjligt att spåra. Dessutom används PureVPN ofta också för att ändra plats på din IP-adress så att användaren kan se till exempel American Netflix i Danmark. Detta ger dig tillgång till det trefaldiga urvalet av filmer och tv-serier som amerikanerna har tillgång till. Utvecklarna bakom PureVPN är väl medvetna om att mycket av detta kan verka extremt komplicerat och tekniskt, och därför finns det också en lättläst guide med när du öppnar programmet för första gången. Detta hjälper dig att komma igång och ger dig all information du behöver.

Upplagan av PureVPN på den här webbplatsen kan bara användas på datorer med Windows, men frukta inte om du är Mac-användare. Ovan finns nedladdningen av PureVPN för Mac medan du även kan läsa om Hotspot Shield, vilket är en annan VPN för Mac, som är världens mest nedladdade. Om du letar efter Alternativa VPN-leverantörer för Windows kan du även hitta länkar till både NordVPN och CyberGhost VPN, som är både mycket tillförlitliga och populära VPN-leverantörer för Windows. Det är värt att komma ihåg att de flesta VPN-program kan ha mycket av detsamma, och det är därför också i kvalitet och pris som de faktiska skillnaderna ligger. Därför är det en bra idé att titta på de olika leverantörerna innan du väljer din nya VPN-leverantör.

Download PureVPN 5.18.0
Screenshots
Detaljerad information om PureVPN
Typ:
Media


Producent:
PureVPN

Inkom datum:
01-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
25.4 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0