Program » Multimedia » Bildbehandling

PortraitPro last ned
5 0 5646  

Redigera dina porträttbilder med professionell programvara. Använd PortraitPro för att intensifiera dina bilder. Ladda ner det gratis här.

PortraitPro är en ny porträtt retuscheringsprogramvara som har "utbildats" i mänsklig skönhet.

Snabb och enkel att använda, och kan ge dig högsta kvalitet. Du kan förbättra dina foton direkt, bara genom att använda några verktyg.

Med det här programmet är det otroligt snabbt för någon fotograf att redigera ännu många bilder på en gång. PortraitPro finns i både en plug-in för Photoshop och en fristående version för att möta behoven hos både amatörer och professionella fotografer.
För professionella är PortraitPro ett måste. PortraitPro kan hantera RAW-filer direkt och ge dina foton högsta kvalitet.

Programmet har en hög användarvänlighet och gränssnittet är enkelt och hanterbart.

När du öppnar en bild för att redigera det, retoucheras och redigeras programmet automatiskt. Du kan se en "före" och "efter" -bilden, där bilden "Före" visar några rader i ansiktet kan du anpassa så "Efter" visar bilden bilden som det kommer att se ut när du redigerar det.

Med PortraitPro kan du ta bort och smidiga hudfläckar och finnar, minska eller ta bort rynkor, omforma hela eller delar av ansiktet och förbättra ögat, mun och hud och hårfärg. Dessutom kan du justera skärpa och belysning som ger bilden mer liv och intensitet.

PortraitPro är hittills det bästa programmet vi har sett för redigering och retuschering av bilder för både proffs och amatörer.

Prova det och betygsätt dig själv. Du kommer inte ångra det.Klicka här för att ladda ner till Mac

Download PortraitPro 12
Se PortraitPro på video :
Screenshots
Detaljerad information om PortraitPro
Typ:
Trialware


Producent:
Anthropics Technology Ltd.

Inkom datum:
06-01-2015
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
75 Mb

Uppdaterad datum:
07-03-2016
0