Program » Apple » Mac

PopClip til Mac last ned
4 0 5219  

Vi har tittat på demoversionen av PopClip, som du kan ladda ner gratis här. Med programmet kan du kopiera och klistra in text ännu snabbare!

Vi utvecklar ständigt nya och smarta program för entusiastiska datoranvändare runt om i världen, och alla bidrar till att göra vårt vardag lite mer spännande, roligt och överkomligt. Med andra ord har den tekniska utvecklingen av olika datorprogram hjälpt oss att ge många möjligheter. I det dagliga livet, hur många människor är upptagna med både arbete och skolan, är det trevligt att använda program som använder smarta funktioner för att göra den tid vi spenderar framför datorn mycket effektivare. Ett av dessa geniusprogram är PopClip for Mac! Med PopClip för Mac kan du kopiera och klistra in text ännu snabbare än vad du hittills har gjort. Läs denna recension och du kommer att få insikt i programmets funktioner och mycket mer.

Varför ladda ner ett program som PopClip för din Mac?

Det kan finnas olika anledningar till varför PopClip-programmet kan vara relevant för dig att ladda ner. Om du ofta kopierar och klistrar in texter på din Mac, vet du att det kan vara lite besvärligt på lång sikt, och ibland kan du störa hela texten. Med ett program som PopClip kan du undvika denna irritation, för med några få klick kan du få programmet att snabbt kopiera och klistra in den önskade texten.

Det är bara en av fördelarna med programmet om du väljer att ladda ner PopClip.

Vilka funktioner har PopClip?

Det finns olika verktyg på marknaden som kan göra kopiering och införande av texter effektivare och det är därför en bra idé att få insikt i vilka funktioner som ingår i de program du överväger att ladda ner. På detta sätt kan du se till att det program du väljer uppfyller dina behov och önskemål. Med demoversionen av PopClip, som du kan ladda ner gratis här på sidan, finns det ett antal användarvänliga funktioner som du kan använda. Du har möjlighet att personifiera programmet på en mängd olika fronter, vilket är något som många uppskattar. När du väljer en bit text visas en liten smart meny där du kan installera olika tillägg.

Dessutom kan programmet snabbt kopiera och klistra in en specifik text, så att du kan expandera programmets funktionalitet ytterligare. Bland annat har du möjlighet att installera ett tillägg som gör att du snabbt kan skicka den valda texten till en plattform som Twitter, Facebook eller Google Translate. Du kan också anpassa appens utseende genom att ändra menyns språk eller storlek. Det finns också möjlighet att ställa in PopClip för att spela tillsammans med specifika program om du behöver det. Om du ångrar några av de tillägg du har installerat kan du naturligtvis också ta bort dessa. Beroende på om du vill använda PopClip ofta eller helt enkelt en gång kan du också bestämma om programmet ska öppnas automatiskt när du startar din Mac.

Har du möjlighet att få stöd?

När du hämtar en ny applikation till sin Mac är det alltid trevligt att veta om det finns möjlighet att få support. Även om applikationen är användarvänlig kan några av de små utmaningarna eller frågorna som du kanske vill svara uppstå vid användning av programmet. Tillverkaren bakom PopClip är Pilotmoon Software, och de ger dig några alternativ om du befinner dig i en situation där du behöver hjälp. Du kan besöka den officiella hemsidan och läsa mer genom att klicka här. På hemsidan hittar du både en guide med de oftast ställda frågorna och ett email som du kan kontakta om det behövs.

Tillgänglighet

En förutsättning för att ladda ner ett program är givetvis att den stöder operativsystemet som du har på din dator. PopClip-programmet stöder officiellt Mac, inklusive Mac OS X Snow Leopard, Lion, Mountain Lion och Mavericks. Om du äger en Mac är PopClip ett program som kommer att vara relevant för dig.

Dessutom, innan du laddar ner programmet, är det viktigt att du kontrollerar din Mac med ett säkerhetsprogram som hjälper till att optimeramer din Mac, där vi kan rekommendera MacKeeper.

Detta kan du komplettera PopClip med

Om du är en flitig datoranvändare som alltid letar efter nya och smarta applikationer för din Mac, är PopClip det första steget på vägen. Tillverkaren av PopClip, Pilotmoon Software, har också utvecklat ett antal andra dataprogram med djärva funktioner som kan vara som du vill. Ett exempel på ett av dessa program är Dropshelf for Mac, där du får ett verktyg som hjälper dig att organisera dina filer på ett enkelt sätt så att du snabbt kan hitta de filer du behöver. För att få en översikt över de program som utvecklats av Pilotmoon Software, kan du använda den här funktionen.

Alternativa program för PopClip

Äger du inte en Mac, men hittar PopClip-programmet intressant? Så oroa dig inte. Det finns alternativa program tillgängliga på marknaden som också kan hjälpa dig att kopiera och klistra på ett praktiskt sätt. Ett av de program vi kommer att markera är AtoZ Urklipp, som stöder olika typer av Windows. Det är ett urklipp som låter dig kopiera upp till 25 klipp i taget och fungerar lite annorlunda än PopClip. Ett annat alternativ som påminner lite om AtoZ Urklipp är Clipboard History. Programmet stöder både Windows XP, Vista, 7 och 8, och kan komma ihåg upp till 20 klipp i taget, så du förlorar inte några viktiga klipp du har gjort.

Slutsats

Slutligen sammanfattar vi kortfattat varför vi skulle rekommendera dig att ladda ner PopClip-demoversionen för din Mac. PopClip-programmet har ett antal användarvänliga funktioner som du kan anpassa efter dina behov och önskemål. Du kan bland annat enkelt kopiera och klistra in markerade texter vart du än behöver det. Med andra ord är det ett genialt program som kan hjälpa din dator långt mer effektivt.

Download PopClip til Mac 1.4.9
Screenshots
Detaljerad information om PopClip til Mac
Typ:
Trialware


Producent:
Pilotmoon Software

Inkom datum:
10-01-2014
Plattform:
Mac OS X Snow Leopard, Lion, Mountain Lion & Mavericks

Storlek:
2.3 Mb

Uppdaterad datum:
20-09-2018
0