Program » Multimedia » Bildbehandling

PhotoFiltre Studio (Svenska) last ned
5 0 626  

Ladda ner den fantastiska fotoredigeraren PhotoFiltre Studio gratis här

Det finns många olika bildredigeringsprogram som du kan redigera. De mest populära av dem, till exempel Adobe Photoshop CS6, har många avancerade funktioner som kan hantera det mesta. Den största nackdelen med ett program som Adobe Photoshop CS6 är dock priset. Priset kan hjälpa till att skrämma de flesta människor bort, för trots allt spenderas mycket pengar på ett bildredigeringsprogram, speciellt om du inte har mycket erfarenhet. Lyckligtvis har några fria alternativa bildredigeringsprogram successivt utvecklats, vilket kan leverera samma standard som köpversionerna. Det alternativa programmet vi har tittat på idag är PhotoFiltre Studio. PhotoFiltre Studio kan användas gratis i 30 dagar, varefter du måste köpa programmet för att fortsätta använda det. Det finns dock också en freeware-version, PhotoFiltre Free, som du kan ladda ner här.

Verktyg

PhotoFiltre Studio har ett brett utbud av Verktyg som du kan spela med. Det finns många av samma Verktyg som du hittar i liknande bildredigeringsprogram.

Den unika aspekten av PhotoFiltre Studio är emellertid de många olika filtren. Bildfiltret har blivit extremt populärt och det är ganska förståeligt. Ett filter kan ändra en bild och göra den mycket unik bara genom att kasta ett filter över. Photoshop-filter, som namnet antyder, har många filter som du inte hittar i många andra bildprogram. Filtrering är utan tvekan den mest unika i PhotoFiltre Studio, och det fungerar perfekt. Så om du letar efter en mycket detaljerad bildredigeringsprogram kan PhotoFiltre Studio kanske inte vara för dig.

Övad eller nybörjare

PhotoFiltre Studio kan enkelt användas om du är helt ny att arbeta med bilder. De många funktionerna är lätta att hitta, och programmet innehåller också ett antal olika riktlinjer och Verktyg som alltid kan hjälpa dig om du borde ha slutat.

På samma sätt finns det ett antal extrafunktioner som omedelbart är dolda bakom de andra funktionerna. Dessa funktioner är för de mer erfarna användarna att gå med. Naturligtvis är dessa funktioner inte så användarvänliga, men om du har lite erfarenhet, borde de inte skapa den stora förvirringen.

Ease

Förutom att PhotoFiltre Studio är helt gratis i 30 dagar är programmet också otroligt enkelt att hitta. Även om du inte har mycket erfarenhet av bildredigeringsprogram, är det enkelt att hitta funktionerna och sedan skapa önskad digital bild som önskad. Det är ingen tvekan om att PhotoFiltre Studio är utformad för dem som inte har den stora erfarenheten och bara vill skapa en fin bild utan att behöva slåss igenom den. När du har öppnat den önskade bilden har du gott om möjligheter att placera många fantastiska filter. Dessutom har du många kraftfulla Verktyg som att ta bort röda ögon, skriva eller dra på bilden, justera ljusstyrka kontraster, färgmättnad och mycket mer.

Alternativa bildredigerare

Som jag sa finns det en mängd val när man väljer ett bildredigeringsprogram. Genom att använda den här länken kan du hitta olika bildredigeringsprogram från vår webbplats. De testas och rapporteras alla på svenska och är redo att ladda ner. Avbildningen av bilder kommer troligen alltid att vara Adobe Photoshop CS6. Detta beror bland annat på att Adobe Photoshop CS6 är ett allmänt använt program. Det finns nästan ingen gräns för vad du kan skapa genom det här programmet, vilket också betyder att det finns många funktioner. Alla olika funktioner kan tyckas ofattbara om du bara söker efter en enkel redigering för deras bild. Detta är fördelen med applikationer som PhotoFiltre Studio. Det är lätt att hitta runt och har inte samma stora utbud. Vilket skulle vara en fördel om du vill ha en snabb redigering.

Design

PhotoFiltre Studio kan inte vinna ett pris för sin design. Med det sagt är det helt klart. Det är begränsat där den innovativa utvecklaren kan vara med sin design, eftersom det alltid kommer att vara en rädsla att det skulle slutabana väg för enkel användning. Programmet har en design som påminner om mycket av de många alternativen. Det kan tyckas synd att program verkar så identiska, men samtidigt vet vi också var de olika funktionerna är. Vi hoppas att det i framtiden kommer att finnas ett program som vågar vara kreativare och innovativ i design.

Hastighet

PhotoFiltre Studio blinkar också snabbt. Efter installationen av programmet kommer vanligen bara tio minuter att äga rum tills din bild har ändringen du vill ha. Det beror givetvis på vilken redigering du vill ha. När du har gjort önskad bildredigering tar det några sekunder att göra bilden till olika Format.

Format

Programmet stöder nästan alla möjliga Format. Detta gäller både när du sparar bilden eller om du har fått en bild att öppna och redigera. Även Adobe Photoshop CS6-filer kan enkelt öppnas och redigeras.

Slutsats

Sammantaget är PhotoFiltre Studio ett bra alternativ om du letar efter ett billigt alternativ för bildredigeringsprogram. Med det sagt finns det några funktioner som programmet inte tar med. Men dessa funktioner är mycket troliga, bara några missar dig om du är i avbildningen. Det råder ingen tvekan om att PhotoFiltre Studio har utvecklats så att alla kan redigera sin bild utan mötesproblem. Och det har utvecklaren lyckats göra perfekt. Programmet har en engagerad publik och denna publik är utan tvekan de som utnyttjar programmet mest. Dessutom har programmet olika språkpaket inklusive svenska. Så även om ens engelska inte är den starkaste kan du enkelt gå med. Det är definitivt värt att ge PhotoFiltre Studio en chans, speciellt om du har sektionsprofilbilderna nere. Det är förvånande hur lättillgängligt du kan skapa den optimala bilden. Och bara en påminnelse om att programmet kan användas fritt i 30 dagar, så du kan snabbt ta reda på om programmet är för dig eller om du behöver hitta en annan. Du kan hitta det svenska språket genom att använda den här länken.

Download PhotoFiltre Studio (Svenska)

Note:

För det svenska språkpaketet ska fungera måste du kopiera innehållet från zip-filen till Phofiltres installationsmapp. Detta är den mapp där filen PF-studio.exe också finns i.

Screenshots
Detaljerad information om PhotoFiltre Studio (Svenska)
Typ:
Shareware


Producent:
Antonio Da Cruz

Inkom datum:
22-01-2010
Plattform:
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Win XP, Win NT, Win 2000

Storlek:
10.6 Mb

Uppdaterad datum:
19-09-2018
0