Program » Multimedia » Bildbehandling

PhotoDiva last ned
5 0 6229  

Ladda ner PhotoDiva -redigeraren gratis här

Är du lite trött på hur stor din näsa ser ut på bilder? Eller är du inte helt nöjd med hur vita dina tänder är? Vi har alla något som gör oss osäkra när kameran tas ut och vi måste visa oss från vår bästa sida.

Därför kan det vara smart att ha ett verktyg som en fotoredigerare till hands som låter en släta ut de små sakerna som vi hellre skulle vara utan. Ett sådant verktyg är PhotoDiva.

Skapa din dröm selfie

PhotoDiva ger dig många olika funktioner som du kan använda för att ändra viktiga saker om ditt ansikte i en bild. Det är möjligt att leka med färger, ljus, effekter, etc. Det roliga kommer dock i de konkreta förändringarna du själv kan göra.

Det är till exempel möjligt att ändra detaljer i ditt ansikte, till exempel hur bred din haka är, hur stora och fulla dina läppar är och hur långt eller nära dina ögon ska sitta. Du kan också lägga till en allmän retuschering som belyser detaljer om ditt ansikte.

Gratis kontra Pro

Om du vill ha funktioner som "Healing Brush" som tar bort spår av akne eller ditt eget sminkpaket som du kan använda för att sminka dig med dina foton, måste du uppgradera till en Pro -version av programmet. Fördelen är naturligtvis att du får mycket fler verktyg som hjälper dig att skapa den perfekta bilden.

Normalt kostar en permanent Pro -uppgradering $ 42, vilket ungefär motsvarar $ 282.

Tydlig och lättanvänd design

PhotoDiva har en ganska enkel design i förhållande till komplexiteten hos de funktioner programmet har. Att ändra måtten på ett ansikte digitalt är vanligtvis ingen lätt uppgift, men här verkar det bara som om du spelar The Sims.

Användargränssnittet består huvudsakligen av mitten, där bilden du arbetar med är i den starka mitten. På så sätt kan du alltid tydligt följa de ändringar du gör. I det övre högra hörnet hittar du 5 knappar där de olika funktionerna är indelade. Då kan du snabbt surfa genom dem.

Slutsats

PhotoDiva som ett program är lätt att använda, och de ändringar du gör i dina foton är tydliga. För ett program som är gratis är det mer än väntat. Därför kan det bara rekommenderas.

Download PhotoDiva 1.25
Screenshots
Detaljerad information om PhotoDiva
Typ:
Freeware


Producent:
PhotoDiva

Inkom datum:
21-01-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
138 Mb

0