Program » Apple » iPhone

PhotoDirector last ned
4 0 5913  

Ladda ner gratis PhotoDirector App här och skapa spännande collageffekter

Gör dina smartphone bilder och få dem att se ut som om de togs på en Canon eller Nikon. Photoshop dina resebilder, gör dina landskapsbilder ännu vackrare och skapa professionella illustrationer och konstverk från ett vanligt fotografi. Du kan använda fotoramar, filter och effekter för att lägga till en fest av festlig magi till dina bilder.

Den snabba bildredigeringsappen kombinerar en funktionrik fotoredigerare med kreativa collageeffekter som låter dig ställa in RGB-färgerna med ett visuellt histogram. Ändra vitbalansen eller mättnaden, eller använd fotoreffekter och justeringar på hela bilden eller bara en del av det. Använd fotofilter med bara en enda kran. Du kan applicera flareffekterna av linsen eller en funktion för att ge det visuella intrycket av ett överexponerat foto. PhotoDirector App ger dig ett antal verktyg för att ändra vardagliga bilder till spektakulär konst i stil med National Geographic.

Bäst av allt är om du har varit fotobombet. Du kan välja det oönskade objektet och ta bort det så det ser fortfarande naturligt ut där fotobomben var förut.

Ladda ner appen till Android Här.

Download PhotoDirector 2.0.1
Screenshots
Detaljerad information om PhotoDirector
Typ:
Freeware


Producent:
Cyberlink

Inkom datum:
24-02-2017
Plattform:
Android & iOS

Storlek:
65.4 Mb

Uppdaterad datum:
21-03-2017
0