Program » Verktyg & Diverse » Återskapa data

Pandora Recovery last ned
3 0 5509  

Pandora Recovery är ett kraftfullt verktyg för att hitta och återställa borttagna och raderade filer på din dator. Du kan ladda ner programmet nedan för gratis.

Pandora Recovery är en riktig hjälte om du står i en situation där du kanske måste trycka på det tomma pappersfacket, men du ser senare att det kanske finns något du borde använda i det ändå. Därför testade vi Pandora Recovery på vår Windows 7-dator för att se om programmet verkligen är en helhet.

Programmet har ett otroligt enkelt gränssnitt där grundläggande koncept fungerar som en "vad du ser är vad du får" design. Programmet fungerar som en guide och frågar om du vill hitta de saker du raderade i pappersfacket, där du antingen kan trycka på "ja" eller "nej". Om nej, kan du söka på alla dina enheter, eller om ja, stängs programmet automatiskt.

Det är dock en bra idé att ha en extern hårddisk tillgänglig när du återställer filer eftersom fel kan uppstå. Pandora Recovery är dock ett riktigt bra program och det gör klart vad det handlar om när det gäller rekreation. Programmet är mycket effektivt och ett bra verktyg för att komma ihåg om du hamnar i en sådan situation.

Download Pandora Recovery 2.1.1
Screenshots
Detaljerad information om Pandora Recovery
Typ:
Freeware


Producent:
Pandora Corp

Inkom datum:
17-10-2014
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
3.1 Mb

Uppdaterad datum:
04-11-2014
0