Program » Multimedia » Bildbehandling

Painter last ned
5 0 5855  

Ladda ner en gratis 30-dagars prov på det populära artprogrammet Painter.

Med Painter känner du dig som en riktig artist. Som konstnär måste du känna att bilderna lever. Varje färg, struktur och varje stroke med borsten på skärmen bidrar till att skapa den bild du har i ditt huvud så att alla andra kan se den. Målare har skapats för att ge en känsla av riktiga bilder. Och Målare kan hjälpa dig att ge din inspiration och passion livlig. Om du kan föreställa dig det kan du skapa det.

Med Painter använder du tekniken som målare skulle använda sin pensel och du kan skapa mycket mer än du trodde var möjligt. Du kan måla mönster, texturer och använda de många Verktygen som perspektivlinjer, spegling och kalejdoskop. Det ger dig den kontroll du behöver för att skapa ditt konstverk. Du kan välja en layout som passar ditt arbete och konststil eller du kan till och med skapa en layout från botten. Målare är ett mycket uttrycksfullt program som produceras med fokus på konstnären. Du kan ladda ner en 30-dagars fullversionsversion här gratis och uttrycka din konst genom modern teknik

Inte som de andra

Målare är inte som andra bildredigeringsprogram, eftersom den här programvaran inte är avsedd för den typiska bildredigeringsprocessen. Med Painter tar du inte bort bilder, men skapar ditt eget konstverk. Du väljer vilken genre stil du vill arbeta med, eller du kan blanda befintliga konstformer för att skapa din egen stil.

Målare används ofta av många professionella digitala konstnärer för att skapa illustrationer, serier mm på ett enkelt och avsiktligt sätt.

Tillåtet av misstag

Om du sitter fysiskt med en duk och borstar framför dig är det svårt att fixa möjliga misstag. Eftersom Painter är en mjukvara är det självklart möjligt att göra allt igen, även efter att målningen har börjat. När du har blivit dirigerad till Painter rekommenderar vi att du använder funktionen för användbar lager som gör att du kan göra stora förändringar i din bild efter att du har skapat ett lager. Lagen fungerar helt som i andra program som Adobe Photoshop.

Flera versioner

Om du målar en målning på en fysisk duk, har du bara en enda version. Med hjälp av målare och speciellt skiktfunktionen kan du alltid göra olika variationer av din målning. Det kan vara fördelaktigt om du gör en present till en vän, till exempel - eller om du har en kund som därför har möjlighet att välja den målning de föredrar. Du kan också tvivla på vilken av målningarna som är bäst. Genom att skapa fler varianter kan du alltid fråga vad folk tänker och se vilka av dina målningar som är störst.

Verktyg

Målare har naturligtvis de grundläggande redskapen vi känner till från andra bildbehandlingsprogram. Du hittar snabbt penslar, penslar, penslar, etc. Men Painter har några extra Verktyg som du inte hittar med andra program. Bland annat Det finns ett stort sortiment av olika akrylfärger.

Med så många Verktyg och Verktyg kommer du inte att känna att det fanns vissa saker du kan göra med en fysisk duk istället för målare.

Stilren

Målare har en relativt typisk bildbehandling, vilket gör programmet ganska enkelt om du är van vid sådana program. Verktygsfälten är väl placerade i programmets sidor så att de inte går vägen för ditt arbete. Dessutom finns det några flikar som du enkelt kan navigera genom toppen av programmet. Funktionerna och Verktygen är där du förväntar dig dem, vilket innebär att programmet blir hanterbart. Om du är nybörjare finns det också en grotta många YouTube-handledningsvideor som kan hjälpa dig med ditt problem. Handledningsvideoarna är gjorda av både användare och Corel Software, som är utvecklaren av Painter.

Trovärdig utvecklare

Som sagt är det bara en försöksperiod som du kan ladda ner från programmet här. Och efter att rättegången är slut är du skyldigatt använda en slat pengar. Därför är det lugnande att veta att du har en bra utvecklare bakom ditt produktköp. Målare har utvecklats av Corel Software, som under lång tid har utvecklat användbar programvara - främst inom bildkategori. Deras programvara uppdateras ofta, så om du köper en licens för en av sina produkter kan du vara säker på att du är täckt i flera år och slutar inte sitta med en produkt som har tagits över av annan programvara.

Slutsats

Målare är inte en vanlig bildbehandlingsprogramvara eftersom den är utformad för att skapa konstbilder. Med Painter får du en paketlösning som kan användas för enkel redigering och briljanta illustrationer. Det finns ingen gräns för vad du kan göra i Painter, eftersom det är möjligt att skapa allt du kan skapa i en fysisk duk. Fördelen är att målaren fyller mycket mindre än många penslar, färger och en duk, och det är orimligt enkelt att dela sitt konstverk med bekanta.

Målet med Målare är att skapa konst och illustrationer, och syftet är att göra programvaran perfekt. Det finns inte många liknande program, vilket gör att Painter är unik.

Programmet är också tillgängligt för Mac, så följ den här länken om du är Mac-användare.

Download Painter 19.0.0.0
Se Painter på video :
Screenshots
Detaljerad information om Painter
Typ:
Trialware


Producent:
Corel

Inkom datum:
28-10-2016
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Storlek:
961 Mb

Uppdaterad datum:
30-07-2018
0