Program » Företag » Ordbehandling

Office Professional last ned
5 0 5376  

Hämta Office Professional 2013 (svenska) gratis på den här sidan och prova Microsofts största Office-paket i 30 dagar. På den här sidan kan du också köpa hela versionen av Office Professional 2013 på svenska och få den levererad digitalt till Danmarks lägsta pris.

Office Professional är till för dig som vill ha alla kända Office-appar. I det här paketet ingår alla, i deras fullständiga versioner. Ser fram emot att arbeta med de vanliga Office-appar som Outlook, Work, Excel och Powerpoint.

Men eftersom du har hamnat på den här webbplatsen är det förmodligen för att du är mest intresserad av de annars mindre kända Office-appar som Access, Publisher och OneNote. Dessa tre är premiumverktyg för att arbeta med databaser, webbplatser och digitala anteckningar som kan användas över och över datorer.

Med andra ord är Office Professional för den professionella som har mycket specifika krav och önskemål. Om du inte behöver programvara för att skapa webbplatser och databaser, bör du istället titta mer på Office för hem och kontor 2019 här. Du kan också hitta Office för Mac här.

Download Office Professional
Screenshots
Detaljerad information om Office Professional
Typ:
Trialware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
06-06-2014
Plattform:
Windows 7 & 8

Storlek:
800 Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0