Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

Norton Security last ned
5 0 5593  

Säkra din dator eller andra enheter med den senaste versionen av Norton Security på svenska. Ladda ner det gratis här eller köp hela versionen till ett mycket bra pris.

Gradvis har varje hushåll i kungariket Danmark en eller flera datorer i hemmet. Det är en naturlig konsekvens av datorns betydelse och vikt för vår fritid, studier och arbete.

Därför sker mycket av den dagliga aktiviteten framför en skärm, antingen på jobbet eller hemma när du kopplar av. Ju mer du använder en dator, desto mer personliga detaljer lagras på den, etc. Därför är det också oerhört viktigt att få ett fast antivirusprogram som kan skydda dig från hackare, skadliga webbplatser, virus, identitetsstöld.

Norton Security är här ett program som kan ta hand om alla problem och samtidigt klara sig bra.

Skanna ditt system efter hot

Utan ett antivirusprogram är det otroligt enkelt för olika virus och skadlig programvara att smyga in i ditt system och göra förödelse som i värsta fall gör din dator helt värdelös. Därför är det nödvändigt att ha ett effektivt antivirusprogram som kan skydda dig.

Var kommer virus från? Offentliga wi-fi-nätverk, webbplatser - faktiskt var som helst på internet om man inte är försiktig.

Norton Security erbjuder många olika funktioner för att fixa detta. Den mest grundläggande och välkända är den vanliga systemsökningen. Norton Security erbjuder fyra olika typer av skanningar. Låt oss gå igenom dem.

Den första skanningen är en snabb skanning. Den undersöker viktiga områden på datorn där virus vanligtvis ackumuleras. Därför undersöker den inte hela systemet och det kan betyda att det inte får ett smart virus som har gömt sig på en något annan plats. Fördelen med denna typ av skanning är dess hastighet.

Nästa skanning är en komplett systemsökning. Den skannar varje fil på ditt system efter skadliga element. Det tar lång tid, men då är du också säker på att du hittar viruset om det är där.

Tredje skanningen är lite mer för de tekniska. Det är en anpassad skanning. Här kan du ställa in dina egna parametrar för hur din optimala skanning ska ske.

Det sista alternativet är "anpassad uppgift". Här kan du ge Norton Security-uppgifter som det löser åt dig vid de tillfällen du har begärt det. Du kan ställa in den för att skanna varje fredag kl. 10 eller diagnostisera ditt system en gång i månaden.

Internetförlängningar - och deras fördelar

Norton Security erbjuder dig också ett antal webbläsarutvidgningar som du kan använda för att förbättra din online-säkerhet. En lösenordsgenerator ingår till exempel. Det hjälper dig att skapa långa och komplicerade lösenord som kan skydda dina internetkonton mycket bättre än du trodde var möjligt.

Oroa dig inte - du kommer inte att ha problem med att komma ihåg dem. Norton Security har också en lösenordshanterare som kommer ihåg och lagrar dina lösenord så att du alltid kan ta dem utan problem.

Naturligtvis är specialsköldar också inkluderade för att skydda dig mot hot från Internet. En annan front är därför säker med Norton Security.

Säkerhetskopiera ditt system med Norton Security

Med Norton Security kan du göra säkerhetskopior av ditt system. I huvudsak är en säkerhetskopia en kopia av filerna som finns på din hårddisk. Dessa lagras vanligtvis på själva datorn, i molnet eller bränns till en disk. De är praktiska att ha om du vill återställa din dator vid en viss tidpunkt eller om datorn går sönder och du vill ha dina viktiga filer tillbaka.

Norton Security lagrar dina säkerhetskopior i molnet, vilket innebär att du kan återställa ditt system till alla andra datorer med en internetanslutning.

Nortons klassiska och vackra design

Nortons produkter har alltid varit kända för att ha en vacker och tydlig design, även när det gäller program som i själva verket bara är komplicerade. På så sätt kan alla och alla njuta av Nortons många produkter smärtfritt.

Norton Security är indelat i fem olika sektioner. Det första avsnittet är ”Säkerhet”. Som du antagligen kan gissa, handlar detne avsnittet om din dators allmänna säkerhet. Härifrån börjar du skanningar etc.

Den nästa är "Online Security". Här hittar du verktyg för att förbättra din säkerhet när du navigerar på webben.

Den tredje är "Backup", som vi talade om tidigare. Här får du möjlighet att göra dina säkerhetskopior.

Den fjärde är "Performance". Detta avsnitt är för att förbättra datorns prestanda genom att rengöra datorn. Med det menas, rensa upp onödiga filer som fyller och stjäl utrymme. Det kan förbättra din starthastighet och mycket mer.

Alternativ programvara

Om du vill prova ett annat program än Norton Security kan vi enkelt rekommendera några bra kandidater som är värda att kolla in.

Försök till exempel Adaware Antivirus Free. Adaware Antivirus Free är ett kraftfullt och robust antivirusprogram känt för bra och solida skanningar, fin internetsäkerhet och några andra godsaker. Till skillnad från Norton Security är detta program gratis, så det finns ingen årlig avgift. Adaware Antivirus Free kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Norton Security är ett vackert och läckert antivirusprogram. Det är lätt att använda och bekvämt att titta på. Det finns otroligt många funktioner som kan åtgärda alla typer av problem på din dator. När du har haft programmet blir det snabbt svårt att leva utan det. Därför rekommenderas det endast starkt.

Download Norton Security 2018
Screenshots
Detaljerad information om Norton Security
Typ:
Trialware


Producent:
Symantec

Inkom datum:
05-12-2014
Plattform:
Microsoft Windows + Macintosh + Android + iOS

Storlek:
118 Mb

Uppdaterad datum:
09-08-2019
0