Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

Norton 360 med LifeLock Select last ned
5 0 6192  

Ladda ner Norton 360 med LifeLock Välj här

Idag använder de allra flesta av oss datorer och via våra datorer Internet. Även i de mest underutvecklade länderna i denna värld finns det miljoner människor som på något sätt har tillgång till dessa moderna varor.

Internet har blivit ett globalt nätverk som förbinder oss alla mellan gränser, ideologi, utseende, ålder, höjd, vikt. I ett ögonblick kan du vara i kontakt med någon från Kenya, nästa är någon från Sverige. Du behöver inte ens resa någonstans.

Men Internet har också expanderat till att vara mer än ett kommunikationsverktyg. Det är en plats där vi lagrar mänsklighetens totala kunskap, en enorm marknadsplats där du kan köpa allt från gurkor till en Rolls Royce. Det är en plats där vi trivs med att göra många av våra dagliga uppgifter, som att kolla in vår bank, göra vårt arbete, dela våra drömmar och idéer.

Av dessa skäl har internet blivit en förlängning av oss, lite som en extra arm som underlättar våra liv. Vi har förtroende för Internet, varför stora delar av våra liv också äger rum där.

Därför är det viktigare än någonsin att se till att du håller dig säker på internet. Precis som i verkligheten kan du sätta dig själv i obekväma situationer om du inte är beredd. För att undvika detta använder människor antivirusprogram.

Programvara som är utformad för att skydda dig från skadliga attacker från skadliga filer, virus och skadlig programvara som kommer att stjäla din information, utpressa dig, stjäla din identitet eller, i det mest brutala fallet, förstöra dina enheter för gott.

Det finns många kandidater på marknaden som tjänar dessa syften. Men ett av de bästa, med de mest och mest effektiva verktygen, är Norton 360 med LifeLock Select.

Utnyttja Nortons sofistikerade antivirussköldar

När du installerar ett program som Norton 360 med LifeLock Select, beväpnar du dig i grunden med många sköldar. Föreställ dig en medeltida riddare med inte bara en sköld, utan kanske fem! Skyddad från alla sidor mot alla slags attacker.

Norton 360 med LifeLock Select är inte annorlunda. Programmet är utformat för att skydda dig från alla typer av hot som kan krypa in i ditt system från Internet, och tro mig, oavsett hur vaken du är, kommer det att hända vid någon tidpunkt.

Dessa hot finns i många former. Till exempel det klassiska viruset. Ett virus är en fil som på något sätt kommer in i ditt system. Den här filen infekterar långsamt andra filer och utför misstänkta aktiviteter på ditt system. Ett virus, liksom det biologiska, kan också infektera andra datorer. Den utför vanligtvis aktiviteter som stör dig, till exempel att radera viktiga filer eller ändra systeminställningar som du inte är intresserad av.

Virus är de mest typiska hoten och vanligtvis de du stöter mest på. Norton 360 med LifeLock Select är utformad för att ta bort dessa i alla former. Förutom att skydda dig kan du också söka efter dessa filer. Sedan går Norton 360 med LifeLock Select in och tittar på alla filer på ditt system för att se om något är som det ska vara. Därefter karantänas de skadliga filerna och hotet bedöms. Sedan kan de tas bort och datorn är frisk igen.

En annan typ av skadlig fil som Norton 360 med LifeLock Select letar efter är Spyware, och det är förmodligen den du borde vara mest intresserad av.

Spyware, som namnet antyder, utför spionage på din dator. Ett spionprogram gör allt för att fånga upp personlig information som den kan använda för olagliga ändamål. Det kan vara att stjäla din bankinformation, din sjukförsäkring, adress, e-post, telefonnummer etc. Denna information är värd mycket pengar och därför är de attraktiva att stjäla.

Norton 360 med LifeLock Select gör många saker för att bekämpa spionprogram och för att skydda dig och din identitet. Lyckligtvis är Spyware relativt enkelt för antivirusprogram att fånga upp, just på grund av deras förutsägbara beteendemönster. Med Norton 360 med LifeLock Select är du därmed säker.

Det finns många andra former förutom dessa tvåär vad vi kallar skadlig programvara (skadlig programvara), men Norton 360 med LifeLock Select är toppklass för att bekämpa dem alla och utvecklas ständigt för att hålla jämna steg med utvecklingen.

Håll din internetanslutning dold för obehöriga personer

Idag talas det mycket om mjukvara som kallas VPN, och det är av goda skäl. En VPN är i huvudsak kamouflage som skyddar och döljer din Internet-anslutning och IP-adress.

Till exempel är det lätt att se om du besöker en webbplats där din anslutning kommer från och vem din Internetleverantör är. Det betyder att människor kan lära känna vem du är, var du bor och vem du vet.

Men med ett VPN skickas din anslutning någon annanstans, vanligtvis ett annat land. Till exempel kan du maskera dig själv som någon från Argentina eller USA. Du kan därför göra aktiviteter online, utan att din anslutning kan spåras.

Detta är också smart om du vill komma åt en webbplats som är blockerad av din Internetleverantör eller som inte är tillgänglig i Danmark eftersom din anslutning säger att du inte är i Danmark med ett VPN. Vill du ha den amerikanska (och betydligt bättre) versionen av Netflix, då är det nu möjligt.

Denna funktion ingår i Norton 360 med LifeLock Select.

Skydda din webbkamera

Vi har antagligen hört talas om människor som har blivit utsatta för en hackare som har kommit åt sin webbkamera. Hackaren har kunnat se vad de har gjort och kanske till och med filmat dem för utpressning.

Vissa fruktar också att säkerhetstjänster som FBI och PET använder denna metod för att spionera på människor.

Sammantaget är det inte trevligt att veta, någon som potentiellt tittar på dig genom din webbkamera och kränker din integritet. Det är därför det är viktigt att säkra det.

Vanligtvis försöker människor att täcka sin webbkamera med en lapp eller band. Men i det långa loppet är det lite svårt i situationer där du till exempel måste prata över Skype med en vän eller gå med i ett videosamtal i relation till arbete.

Men Norton 360 med LifeLock Select erbjuder dig ett kraftfullt webbkamera-skydd som blockerar åtkomst till din webbkamera utanför. Om en hackare vill stjäla åtkomst till din webbkamera är det bara tuff tur. Norton låter inte det hända och du kan vara säker på att ingen tittar på dig när de inte har fått tillåtelse.

Vad lägger LifeLock exakt till?

Symantec (tillverkaren bakom Norton) erbjuder många olika versioner av Norton Anti Virus. Så det är uppenbart att du undrar vad LifeLock Select egentligen gör annorlunda.

LifeLock direkt översatt betyder livslås, och det kan låta konstigt, men det är konstigt slående även på svenska. De sätter ett lås på ditt liv, din information och identitet så att de inte bara kan bli stulna på det sättet utan rakt.

Till exempel håller Norton 360 med LifeLock Select koll på vad din identitet används för. Om ditt kreditkort har använts någonstans eller din sjukförsäkring utan det kommer du att meddelas så att du kan vidta nödvändiga åtgärder för att mildra skadan.

Förutom det ingår också en slags försäkring. Till exempel, om ditt bankkonto är hackat och dina pengar stulna, ger Norton 360 med LifeLock Select dig upp till 25 000 $ i personlig kostnadskompensation så att du kan komma tillbaka på rätt spår. Men även upp till 1 miljon dollar ges till advokater och experter om du måste gå till domstol för att få din identitet tillbaka.

Norton 360 med LifeLock Select skyddar dig inte bara mot skadlig programvara. De skyddar dig och vem du är som person på ett mycket generöst sätt.

Mindre men användbara funktioner i Norton 360 med LifeLock Select

Hittills har vi diskuterat de viktigaste funktionerna du får med Norton 360 med LifeLock Select, så här kommer två mindre viktiga men ändå underbara funktioner.

Med Norton 360 med LifeLock Select, till exempel, 100 GB molnlagring.

Här kan du säkert och säkert lagra alla dina viktigaste filer, så att du kan ladda ner dem till din Android (6.0 och liknande), Mac-apparater, smartphones eller surfplattor, etc. det viktigaste som ligger i molnet.

Dessutom finns det föräldrakontrolltillgängliga. Om dina barn har en dator kan du som förälder ha intresse av att skydda dem lite extra. Det kan vara blockering av sidor som erbjuder porr, spel eller andra saker som de inte är gamla nog att leka med.

Du kan också ställa in en tid på din dator för att använda den. Till exempel. från 10:00 till 8 p.m. Utanför dessa tider kan datorn inte användas utan en speciell kod som du har angett.

Varför välja LifeLock Select?

Ja, det är en bra fråga. Det är alltid upp till dig vad du känner att du verkligen behöver när det gäller skydd.

Om du är den typ som inte använder din dator för mycket är alla dessa saker förmodligen lite på toppen. Då är normalt skydd mot Norton mer du.

LifeLock Select är för dig som utför många uppgifter på en dator och Internet, vanligtvis kräver användning av personlig och känslig information. När något sådant finns på Internet är det viktigt att det skyddas. Alla med lite hjärna kan lätt stjäla dem om de bara är tillgängliga.

Om du är typen som använder datorn många timmar om dagen är det svårt att hitta ett argument om varför dessa funktioner inte är användbara för dig.

Prenumeration jämfört med Norton 360 med LifeLock Select

Naturligtvis är Norton 360 med LifeLock Select inte gratis med alla funktioner och försäkringar du erbjuds. Därför måste du prenumerera på programmet och du kan göra det på två sätt.

Du kan betala antingen varje månad eller årligen beroende på dina önskemål.

Om du väljer ett årligt prenumeration betalar du ett engångsbelopp omedelbart och sedan är programmet tillgängligt till nästa år, då nästa betalning debiteras. Just nu, om du inte tar hänsyn till potentiella erbjudanden, är den årliga kostnaden $ 150 (cirka 1015 DKK).

Skulle du hellre betala varje månad, då kommer priset i mer prisvärda biter. Varje månad betalar du $ 15 (ungefär $ 10).

Så vilken form är bäst? Ja, det är upp till dig. Men här från redaktionen rekommenderar vi att du försöker varje månad. Då kan du testa programmet utan att binda dig själv under ett helt år. Om det är något du gillar, fortsätt bara, om du inte behöver det kan du avsluta prenumerationen och förmodligen få tillbaka den första månadens pengar genom deras support.

Norton 360 med LifeLock Select är din skyddsängel

Norton 360 med LifeLock Select är utan tvekan ett program som passar dig som har hög säkerhet på internet och dina enheter. Du är den typ som utför många viktiga uppgifter på din dator som kräver personlig information som inte bör släppas ut i världen. Information du vill skydda.

Norton 360 med LifeLock Select håller alla hörn säkrade med alla typer av attacker och skyddar till och med din identitet. Det passar perfekt för dig som vill anpassa sig till modern tid, njuta av dess fördelar och skyddas mot dess ondska.

Nortons läckra och moderna design

Generellt för de många olika versionerna av Norton antivirus är designen, som kännetecknas av dess läckra, moderna men enkla utseende.

Programmet är enkelt att navigera i. De flesta funktioner är grupperade i olika avsnitt, till exempel integritet, skyddsskydd, verktyg och mer. Därför kan du alltid snabbt hitta det du behöver.

Programmet fungerar också utan din störning under större delen av tiden, så du behöver sällan göra något. Norton 360 med LifeLock Select körs alltid i bakgrunden och utför små skanningar, hålla reda på aktiviteten på ditt system och liknande.

Det är också möjligt att justera olika inställningar i förhållande till programmet. Till exempel kan du ställa in ett schema för dina skanningar. Det kan vara den 1: a varje månad klockan 10:00 en skanning måste göras och sedan gör programmet det konsekvent.

Du kan också ändra många andra saker, men du bör bara göra detta om du verkligen vet vad du gör. Programmet är enkelt att använda, men tekniken är komplicerad att förstå.

Alternativ programvara

Norton 360 med LifeLock Select låter inte som du, eller har du provat programmet men inte var nöjd? Då vill du nog prova något helt annat.

Här har vi samlat ett antal antivirusprogram som du kan starta för att se om de är bättre för dig.

Här rekommenderas naturligtvis Norton AntiVirus. Programmet är ett antivirusprogram i sin traditionella mening och erbjuder dig skydd från ett hav av olika typer av skadliga filer och programvara. Programmet finns i en gratisversion och är därför också idealiskt för dem som inte har stora pengar att slänga. Norton AntiVirus kan laddas ner här.

Ett annat förslag är Avira Free Antivirus. Avira Free Antivirus kommer med det traditionella virusskyddet vi alla känner så bra nuförtiden. Dessutom finns det också ett lösenordshanterare (för att lagra dina lösenord), ett VPN (som vi talade om tidigare) och ett antal optimeringsverktyg. Naturligtvis är de inte de bästa eftersom de är gratis, men de är inkluderade och redo för installation. Så du får mycket för inga pengar, kan du säga. Avira Free Antivirus kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Efter denna långa granskning finns det mycket att vinna och många perspektiv har vänt och vänt.

Efter vårt test av programmet kan vi inte få ner händerna, så mycket kan sägas. Antiviruslösningar blir vildare och vildare med åren, och just nu är Norton 360 med LifeLock Select toppen av det stora berget.

De många olika funktionerna som inte bara skyddar din dator utan också du är oerhört effektiva och ger en hel del säkerhet i det dagliga livet där du inte alltid kan vara säker på vad som händer med din personliga information.

Vi rekommenderar starkt Norton 360 med LifeLock Select av just detta skäl.

Download Norton 360 med LifeLock Select 1.19
Screenshots
Detaljerad information om Norton 360 med LifeLock Select
Typ:
Trialware


Producent:
Symantec

Inkom datum:
12-09-2019
Plattform:
Windows, Mac, iOS, Android

Storlek:
0 Mb

0