Program » Internet » Fildeling

NoMachine til PC last ned
4 0 5845  

Ladda ner NoMachine gratis här och få tillgång till ditt skrivbord var som helst i världen.

NoMachine är ett gratis fjärrskrivbordsprogram som har många kraftfulla funktioner. Med NoMachine kan du komma åt alla dina filer och mappar, eller du kan titta på DVD, TV eller YouTube-videor var du än är. Du kan se högupplöst video och motsvarande ljud från din dator eller Mac till en enhet som är installerad på NoMachine. Programmet fungerar även med en USB-kontroller, så du kan spela spel utan att vara ansluten till datorn.

Med NoMachine kan du komma åt dina enheter. Du kan skriva ut en fil som finns på fjärrdatorn till en lokal skrivare. Du kan även komma åt dina USB-enheter, skannrar och alla dina skivor, som om du var framför dem.

Några av de viktigaste funktionerna är:

- Ha ditt skrivbord med dig vart du reser. Med NoMachine kan du komma åt vilken som helst dator och börja arbeta som om du var framför den.

- Arbeta med innehållet. NoMachine ger dig allt innehåll och program för fjärråtkomst. Oavsett om det fungerar med animerade modeller, presentationer eller bilder.

- Du kan träffa andra där du jobbar. Med programmet kan du säkert dela ditt skrivbord och tillåta samarbete och fildelning mellan dig och dina arbetskollegor.

- Mänskligt gränssnitt. NoMachine-gränssnittet ger dig en fjärransluten länk som är snabb. Programmet stöder flera operativsystem, så du behöver inte vara bunden till ett operativsystem.

Om du använder MAC, klicka här för att ladda ner programmet.

Download NoMachine til PC 5.1.54.1
Screenshots
Detaljerad information om NoMachine til PC
Typ:
Freeware


Producent:
NoMachine S.à r.l.

Inkom datum:
07-10-2016
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Storlek:
30.8 Mb

Uppdaterad datum:
26-10-2016
0