Program » Multimedia » Paketlösningar

Nero Multimedia Suite last ned
5 0 3825  

Ladda ner Nero Multimedia Suite från oss. Nero har länge varit ett av de bästa programmen för att bränna multimedia. Nu kommer det i ett ännu mer komplett paket.

Nero Multimedia Suite innehåller avancerade videoredigeringsfunktioner, media arrangör och spelare, utmärkt brännare program, pålitlig backup teknik och special multimedia verktyg för att förbättra din musik, foton och video.

Med det första programmet (Nero Vision Xtra) kan du skapa och redigera foton och videoklipp för högkvalitativa bildspel och filmer. Det är lätt att ordna och redigera foton och videoklipp i Storyboard och personifiera det med filmteman. Det innehåller också spetsändringsfunktioner som multi-track redigering, specialeffekter med keyframe kontroller, ljud över mm

Med det andra programmet (Nero Burning Rom) är det enkelt, snabbt och säkert att bränna skivor. Dra och släpp för att bränna till CD-skivor, DVD-skivor och Blu-ray-skivor, hårddiskar, nätverk och USB-enheter, i stället för att bränna överdimensionerade filer på flera skivor. SecurDisc-tekniken garanterar läsbarhet av data och erbjuder lösenordsskydd, kryptering och mer.

Det tredje programmet (Nero BackItUp & Burn) ger en fullständig kontrollerbar och effektiv backup i bara några enkla steg. Det är fullt anpassningsbart till din säkerhetskopieringsmetod, oavsett om det är en enkel autokoppling med ett klick, modifierad säkerhetskopiering, differentiell säkerhetskopiering, fullständig eller uppdaterad säkerhetskopiering, och omedelbart säkerhetskopierar de valda filerna, hela system eller flera enheter. Ytterligare utarbetande.

Download Nero Multimedia Suite
Se Nero Multimedia Suite på video :
Screenshots
Detaljerad information om Nero Multimedia Suite
Typ:
Abandonware


Producent:
Nero AG

Inkom datum:
07-07-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
450 Mb

Uppdaterad datum:
01-04-2019
0