Program » Multimedia » Video och musik

Music Keyboard last ned
3 0 5928  

Lär dig att spela tangentbord på din telefon eller surfplatta med musik tangentbord. Ladda ner det gratis här.

Spela nycklarna som i det verkliga livet! Du börjar med några instrument, men om du vill låsa upp fler instrument behöver du fylla i några utmaningar eller några lektioner. Det är en bra motivation att lära sig spela. Det är ett perfekt program för nybörjare som vill lära sig att spela piano eller tangentbord.

Akkordnamn visas på tangentbordet när de spelas. Du kan träna medan du reser med kollektivtrafik. Du behöver inte spela med ljud så att alla kan höra det, men du kan bara ha hörlurar. Om du hittar en bra sång spelar du in den med alla funktioner som du har använt - effekter, volymbyte, pitchbend och så vidare.

Även professionella musiker kommer ha kul med tangentbordet och kan använda den för att spela in några melodier på språng. Du kan finjustera det så att det kan spela tillsammans med andra instrument. Du kan kombinera två instrument i ett nytt instrument för att få fantastiska nya ljud och du kan dela tangentbordet för att spela bas med vänster och piano med höger hand.

Det finns 18 instrument som du kan låsa upp och det finns fortfarande mer att: organ, synthesizer, röst, kör, gitarr, sitar, oud, fingerbas, synthbas, basbas, elgitarr, melodi, trumpet, saxofon, Bali visselpipa, fiol, cello och den thailändska Angklung!

Programmet är endast tillgängligt för Android.

Download Music Keyboard 4.83
Screenshots
Detaljerad information om Music Keyboard
Typ:
Freeware


Producent:
Palmsoft

Inkom datum:
17-03-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
Mb

0