Program » Apple » Mac

Microsoft Office Hjem & Student til Mac på svenska last ned
4 0 5378  

Microsoft Office Home & Student för Mac på svenska är en kontorspaket med programvara som är utformad speciellt för hemmabrukare och studenter, men som också kan användas av småföretag.

I Microsoft Office Home & Student for Mac hittar du Word, Excel, PowerPoint och OneNote-program. Denna version av Office fokuserar på förbättringar som gör textredigeringen snabbare och samtidigt har användargränssnittet förbättrats signifikant grafiskt. I Microsoft Office Home & Student för Mac är det också lättare att skapa imponerande grafik, kalkylblad och PowerPoint-presentationer, videor och teman.

Med Microsoft Office Web Apps har integration med Internet förbättrats och det är ännu enklare att dela med sig av kunskaper, dokument, kalkylblad och information online med vänner och kollegor. Annars är Microsoft Office Home & Student for Mac mycket lik tidigare Windows-versioner i stil och programfunktioner. Det är en stor fördel för användaren att gränssnittet bevaras så att användarna kan känna igen struktur och funktioner.

Observera att den här versionen av Office inte innehåller Outlook. Om du behöver Outlook, ska du istället ladda ner Office for Mac på svenska här. Du kan också ladda ner eller köpa Microsoft Office Home & Student för Windows på svenska här.

Download Microsoft Office Hjem & Student til Mac på svenska 2011
Screenshots
Detaljerad information om Microsoft Office Hjem & Student til Mac på svenska
Typ:
Trialware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
11-06-2014
Plattform:
Mac OS

Storlek:
0 Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0