Program » Tweaks » Defragmentering

MaxiDisk (Svenska) last ned
3 0 5189  

MaxiDisk låter dig göra datorn mer effektiv genom att släppa ut utrymme och defragmentera hårddisken. Programmet är gratis att ladda ner, så det är även på svenska.

Kommer din gamla dator att bli långsam? Räd inte för att det faktiskt finns många program där ute som kan göra skillnad. Idag har vi tittat på MaxiDisk från Uniblue, vilket är ett slags omfattande verktyg för att förbättra Windows-prestanda. Programmet är på svenska.

På vår maskin med 64-bitars Windows 7 körde installationen smidigt - du bestämmer om du vill ha genvägar, och programmet startar inte automatiskt automatiskt. Förutom några irriterande annonser är användargränssnittet lätt att arbeta med. Programmet är primärt lämpat för defragmentering, men i menyalternativet "Free space" kan du också förbättra datorns prestanda på andra sätt.

Eftersom vårt test gjordes på en solid state-driven maskin som är mycket snabbare än vanliga hårddiskar, har vi svårt att bedöma verktygets förmåga - medan Windows inbyggda verktyg sa att vår maskin var 9% fragmenterad, så insisterar MaxiDisk indikerar att det är cirka 25%. Utöver detta har programmet hjälpt till att ta bort några tillfälliga internetfiler och liknande, men det kan också göras utan MaxiDisk.

MaxiDisk är ett solidt program, men det är långt ifrån det enda i sitt slag där ute. Men vi tror att det fortfarande är värt ett försök eftersom det är både fritt och på svenska.

Download MaxiDisk (Svenska) 1.0.5.1
Screenshots
Detaljerad information om MaxiDisk (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
Uniblue

Inkom datum:
19-11-2013
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
5.2 Mb

Uppdaterad datum:
20-12-2013
0