Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

Malwarebytes (Svenska) last ned
4 0 3931  

Ladda ner en gratis test av det utmärkta Malwarebytes säkerhetsprogrammet här.

När du laddar ner Malwarebytes här får du en 14-dagars gratisversion där du kan dra nytta av alla funktioner och se om det här säkerhetsprogrammet är för dig. Det kan vara svårt att hitta ett säkerhetsprogram som passar dina behov. Men Malwarebytes är definitivt värt en titt eftersom det här programmet är extremt konkurrenskraftigt med liknande säkerhetsprogram.

Dessutom är ett säkerhetsprogram viktigt för en dator, oavsett om det är en arbetsdator eller en fritidsdator. Om du inte har ett tillräckligt säkerhetsprogram är din känsliga information i riskzonen missbrukad. Hotande malware kan komma från hela världen, men främst via internet. Man kan alltid vidta vissa försiktighetsåtgärder mot hotande skadlig kod, men oavsett hur försiktig man är kan man alltid smittas. Men det finns inget att frukta om du har ett program lika solid som Malwarebytes, eftersom det här programmet varnar dig om du är under attack.

Genomsökningsalternativ

Den mest grundläggande funktionen för alla säkerhetsprogram är skanningsfunktionen. När du skannar din dator är det ditt säkerhetsprograms uppgift att fånga hotande skadlig kod. Malwarebytes scanningsprocess är överraskande djupgående och är också relativt snabb.

Som det ses ovan tar det några sekunder för Malwarebytes att skanna tusentals filer. En fullständig avsökning kan ta lite tid, men det beror helt enkelt på programmets grundlighet. Om du inte har tillräckligt med tid, kan du alltid välja olika skanningslägen som kan vara lite snabbare.

De djupaste skanningarna är Threat Scanning , och det kan ta lite tid. Men samtidigt kan du vara säker på att programmet fångar möjliga hot som du kan ha. Den anpassade skanningen är mer specifik, och med denna skanning har du möjlighet att välja specifika destinationer på din dator som du vill söka efter hot.

De senaste skanningskapaciteten är Hyperscanning , vilket påminner om alternativ snabb skanning av alternativ säkerhetsprogramvara, och skannar i grunden din dator snabbare. Den här skanningen bör ses om en överlägsen skanning, och det rekommenderas alltid att starta en trussökning som den första.

Som tidigare nämnts kan skanning av skanning ta lång tid, beroende på hur många filer du har på din dator. Men lyckligtvis är det möjligt att planera när datorn ska starta en trussökning.

Det är till exempel, du kan välja att ha Malwarebytes starta en hotskanning innan du går upp, så när du vaknar är datorn ren för alla typer av skadliga program.

Karantän

Om Malwarebytes upptäcker hot på datorn kommer de att placeras i Karantän där de inte längre utgör något hot.

Här hittar du t.ex. namnet på den hotande filen, liksom det datum det har tagits och Karantäner. Dessutom kan du se hur exakt den hotande filen finns i ditt system, liksom vilken typ av skadad programvara som fångats.

Då kan du välja vad man ska göra med filen. Du kan välja att radera det, återställa det eller Karantänera det. Det är trevligt att få kontrollen över sina filer. Ibland kan antivirusprogrammen tolka filer, och det skulle vara synd om det raderade några av ditt användbara material som du inte vet är smittat.

Inköps~~POS=TRUNC Version

Som jag sa är det bara en provversion på 14 dagar av Malwarebytes, som du kan ladda ner här hos oss. Enligt vår mening är de 14 dagarna tillräckligt med tid för att bestämma om det är ett säkerhetsprogram som uppfyller sina behov.

När din försöksperiod är slut måste du köpa en fullständig licens från programmet. Du hittar en inköpslänk längst upp i översynen och efter en noggrann granskning av programmet måste vi dra Slutsatsen att priset ligger i en låg slut när vi beaktar hur många grundliga funktioner du får med priset.

Varianter och tillgänglighet

Det är Windows-versionen av Malwarebytes som du kan ladda ner här från webbplatsen. Men Malwarebytes är också tillgänglig för Mac, Android och iOS, som du kan ladda ner med den här länken. Det är dock bara möjligt att ladda ner en provperiod för Windows-versionen.

Om du köper Malwarebytes Premium för ditt hem får du även licenser för 10 enheter. Det betyder att du kan ladda ner programmet till din stationära dator, din bärbara dator, din smartphone och till och med din surfplatta - och har därmed alltid optimal säkerhet vid handen. Alla ovanstående systemvarianter har utvecklats på svenska, så det borde inte vara förvirring om du inte är den skarpaste på engelska.

Uppdateringar

Några av de saker som är mest viktiga för ett säkerhetsprogram är Uppdateringar. Om ett säkerhetsprogram inte är aktuellt löper du risken att den inte kan ta fram de senaste hoten. Tyvärr utvecklas nya hot hela tiden och det är viktigt att ditt säkerhetsprogram utvecklaren är förberedd för dem. Lyckligtvis uppdateras Malwarebytes ofta och är alltid redo att fånga de senaste hoten.

Det är möjligt att välja att Malwarebytes alltid måste hålla sig uppdaterad så att du inte behöver göra någonting manuellt. Vi rekommenderar alltid att den här funktionen är påslagen så att du inte riskerar att ha ett säkerhetsprogram som inte fungerar längre. Det är också lugnande att veta att om du köper en fullständig licens från programmet är du framtidsskyddad mot nya hot.

Snygg men användarvänlig design

Producenterna bakom Malwarebytes har utan tvekan haft användarvänlighet i åtanke under skapandet av programmet. Men det har varit på bekostnad av utseendet, men det är faktiskt okej. Antivirusprogram behöver helt enkelt tillhandahålla realtidsskydd på bra traditionella antivirushantering. Det är ju ingen skönhetskonkurrens trots allt.

De olika funktionerna är enkelt och tydligt uppdelade i sina relevanta avsnitt. De är också försedda med lådor som innehåller en stor mängd text som förklarar vad de gör och hur de fungerar. Vanligtvis i antivirusprogram är dessa förklaringar korta och direkta. Här är det emellertid annorlunda, både för gott och ont.

Alternativ programvara

Malwarebytes anti malware är några av de bästa anti-virus mjukvaran och anti malware programvara du kan hitta på marknaden dessa dagar. Men om du inte är nöjd med programresultatet finns det lyckligtvis många andra program som du kan kasta dig in i.

Ett sådant program kan vara anti-explorator. Anti Explorator är en effektiv fri del av anti-malware programvara som specialiserat sig på trojaner, spionprogram, ransomware etc. Det är ett litet och effektivt verktyg, men kommer definitivt att gynna. Anti Explorator kan laddas ner gratis här.

Ett annat exempel kan vara Spybot - Search & Destroy Free. Detta är ett annat program som specialiserat sig på att ta bort skadlig kod som malware, spionprogram, virus, ransomware etc. Programmet är gratis och kompletterar din dator med en solid och säker skärm mot de värsta hotmen. Spybot - Search & Destroy Free kan laddas ner gratis/ 355 "> här.

Slutsats

Malwarebytes är ett utmärkt säkerhetsprogram som ger konkurrens till alternativen. Med Malwarebytes får du optimal säkerhet och samtidigt en erfaren utvecklare som har en passion för att skydda sina operativsystem - oavsett om det är Mac, Windows, IOS eller Android.

Alla datorer måste ha ett funktionellt säkerhetsprogram, och med Malwarebytes får du exakt vad du behöver. Programmet är snabbt att starta, skanna och ta bort hot. Dessutom är designen enkel men extremt funktionell. Funktioner, knappar och generell användarvänlighet ska inte klagas på eftersom du hittar allt rätt där du förväntar dig det. Färgerna är också välvalda och resulterar i ett program som ser attraktivt ut på de flesta datorer.

(Obs! Det här är bara en gratis version. För att öppna alla funktioner permanent måste den köpas)

Download Malwarebytes (Svenska) 3.0

Note:

Kan ta bort Qv06.com

Screenshots
Detaljerad information om Malwarebytes (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
Malwarebytes Corporation

Inkom datum:
08-09-2012
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android

Storlek:
55.7 Mb

Uppdaterad datum:
22-05-2019
0