Program » Multimedia » Video och musik

Magix Music Maker last ned
5 0 5989  

Ladda ner Magix Music Maker gratis här och få ett bra program för att programmera din egen musik i.

Att göra musik utan att veta något om anteckningar, vokaler eller instrument skulle ha varit otänkbart för några år sedan. Men med mjukvarulösningar för hemmedatorer kan användarna uppleva musikproduktion utan kunskaper av den sorten.

Music Maker, som är en av de första ljudproduktionsprogramvarulösningarna som är tillgängliga för hemmabrukare, har gett användarna nödvändiga verktyg och funktioner för att skapa egna låtar i över 15 år. Du har inte många år med pianoundervisning eller blockplaying i skolan för att lära dig musik. Med detta lättförståliga program kan du göra professionella musikproduktioner i nästan vilken genre och stil som helst. Allt du behöver göra är att dra och släppa de musikstycken du har tillgång till och sätt dem i rätt ordning - det är det!

Det är nästan omöjligt att höra att musiken har skapats på en hemdator. Faktum är att datorer idag ses som ett måste ha instrument för musiker att lära och behärska. Sånger som skapats digitalt kan ofta inte särskiljas från verk som skapats med traditionella analoga metoder.

Det har alltid funnits instrument som har varit musikernas fokus, men nu är den enda skillnaden att det är möjligt att komponera på en dator nu, så det är möjligt för alla att uttrycka sig musikaliskt.

Download Magix Music Maker 2019
Screenshots
Detaljerad information om Magix Music Maker
Typ:
Trialware


Producent:
Magix AG

Inkom datum:
15-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
235 Mb

Uppdaterad datum:
19-07-2018
0