Program » Multimedia » Bildbehandling

Magic Whiteboard last ned
3 0 5898  

Skapa magi med dina barn. Ladda ner Magic Whiteboard gratis här.

Magic Whiteboard är ett färgstarkt ritprogram speciellt utformat för barn. Det är välkänt att dra, liksom att leka med leksaker och göra något med händerna utvecklar barns tänkande och logik. Det låter dem utveckla sina hjärnor med hjälp av rörelse och aktivitet. Magic Whiteboard är ett perfekt verktyg för att utveckla dina barns förmågor. Programmet låter barn uttrycka sig genom att dra och är en konstant källa till ro och glädje för hela familjen.

Magic Whiteboard är utformat inte bara för enskilt bruk, men också för kollektiv ritning i ett hemnätverk. Den här applikationen kan användas i ett hem-PC-nätverk med upp till 5 datorer så att du och dina barn alla kan rita bilder samtidigt. Det viktigaste är att du alla ritar på samma "ark" eller "ritbord" på skärmen. Så om du har fler datorer eller bärbara datorer kan du leka med dina barn eller låta sina vänner rita något tillsammans.

Med Magic Whiteboard kan du visa ett riktigt mirakel för ditt barn. Du kan gömma dig med en bärbar dator i ett annat rum och dra några bilder på skärmen så ditt barn kommer att tro att det är magiskt hur det visas på skärmen. Eller du kan bara se dina barn rita och du kommer att upptäcka många intressanta saker, eftersom barn ofta skapar mycket ovanliga bilder. Lär dig mer om dina barns tankesätt, världsutsikt, fantasi och färdigheter med Magic Whiteboard. Det ger en handfull idéer om hur du spenderar fritiden och har kul med dina barn.

Magic Whiteboard möjliggör utskrift och lagring av ritningar i vanliga format som: BMP, JPEG och GIF. Det är utan tvekan den färgstarka grafiken och roliga tecknade figurer som gör det här programmet ett riktigt fascinerande tidsfördriv.

Download Magic Whiteboard 3.3
Screenshots
Detaljerad information om Magic Whiteboard
Typ:
Trialware


Producent:
Binary House Software

Inkom datum:
26-01-2017
Plattform:
Windows ME, 2000, 2003, 2008, XP, Vista, 7 (32-bit & 64-bit), 8 Pro 32/64-bit & 10

Storlek:
3.1 Mb

Uppdaterad datum:
01-02-2017
0