Program » Företag » Organisera

MO-PS last ned
2 0 5505  

MO-PS är en projekt arrangör som håller reda på alla dina projekt och sätter dem i linje. Syftet med programmet är att hålla deadlines med olika projekt, vilket kan vara praktiskt på arbetsplatsen och hemma. Du kan ladda ner en kostnadsfri provning av programmet nedan.

Projekt är något som fyller i de flesta människors vardag, oavsett om det är hemma eller på jobbet, det spelar ingen roll för MO-PS, eftersom det kan ordna allt för dig. Därför har vi testat programmet på vår Windows 7-dator och lagt fram några olika projekt för att slutföra.

Första gången du öppnar MO-PS kan det verka förvirrande eftersom det finns olika lådor som var och en har sin funktion. Men det första du behöver göra här är att se hela vägen till vänster, eftersom det ligger i det stora fältet längst ut, allt går förbi, du lägger till projekt och organiserar dem. När du har lagt till ett projekt kan du ställa in tidsramen för den, ge den en färg och flytta den runt på den stora kalendern.

Det finns också möjlighet att lägga till makron och göra upp till 3000 projekt i ett ark. Vi blev emellertid lite besvikna över hur komplicerade MO-PS egentligen är, eftersom vissa saker inte är tillgängliga om du inte rör ett visst objekt i programmet. Dessutom kräver det att du har erfarenhet av denna typ av program, eftersom det kan tyckas otänkbart.

Det är viktigt att notera att antivirusprogram kan påpeka att filen är under den osäkra kategorin eftersom den innehåller Suspicious.Cloud.7.EP. Detta beror på att det finns ett installationsprogram i filen som erbjuder ytterligare program under installationen. Därför är det inte ett avgörande virus.

Download MO-PS 1.01.1131
Screenshots
Detaljerad information om MO-PS
Typ:
Trialware


Producent:
mommos-software

Inkom datum:
10-10-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
15.4 Mb

0