Program » Apple » Mac

Kodi till Mac last ned
4 0 5710  

Ladda ner gratis Kodi här. Programmet ger dig ett bra gränssnitt för din surfplatta eller dator, så du får en bra inställning av dina filmer, musik och mer.

Kodi (tidigare känd som XBMC) är en prisbelönt gratis och öppen källkod (GPL) -programvara. Det är en mediaspelare och underhållningsnav som kan installeras på Linux, OSX, Windows, IOS och Android, och erbjuder ett bra trevligt gränssnitt för TV och fjärrkontroll. Det låter användarna spela och visa de flesta videoklipp, musik, podcaster och andra digitala mediefiler från lokala enheter samt nätverksmedier och Internet.

Om du saknar ett program som du kan använda som ditt nya mediecenter, med alla typer av kontroll av din musik, filmer, foton och en översikt över hur långt du har varit i tv-programmen ser du.

Dessutom kan du spela in live-tv via det enkla och grafiska gränssnittet.

Kodi används endast som ett bra gränssnitt för de tjänster du använder i förväg.

Det är ett open source-program och det kan installeras på vilken dator som helst med vilket operativsystem som helst.

Du kan välja olika skinn för att anpassa utseendet enligt dina behov.

Dessutom kan du använda många olika fjärrkontroller för att styra Kodi på din TV eller var du än har installerat programmet.

Du kan också lägga till några tillägg till Kodi. De finns automatiskt i applikationen och läggs till av användare över hela världen.

 

Om du använder Windows, klicka här.

Download Kodi till Mac 14.1
Screenshots
Detaljerad information om Kodi till Mac
Typ:
Freeware


Producent:
The Kodi Foundation

Inkom datum:
10-02-2015
Plattform:
Mac

Storlek:
57.9 Mb

Uppdaterad datum:
21-06-2023
0