Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Kindle for PC last ned
4 0 4225  

Om du läser e-böcker har du förmodligen hört talas om Kindle, men nu kan du också få Kindle till din dator. Du kan ladda ner programmet helt gratis nedan.

Vi har testat Kindle på vår Windows 7-dator och kolla på detta mycket populära ebook-program. Här fokuserade vi på användarens användarvänlighet och hur bekväm det var att använda.

Först och främst kommer du att märka att Kindle's design är centrerad kring den faktiska översikten, där du kan se vilka böcker som finns tillgängliga. När du vill läsa en bok, tryck bara på den och läsningen kan börja. Dessutom har du några olika anpassningsalternativ när det gäller sidans utseende. Du kan bland annat Ändra textens storlek, sidbredden och ljusstyrkan, samt ändra bakgrunden till vit, sepia eller svart, vilket ger dig ett brett utbud av anpassningsalternativ som passar dina behov. Du kan också göra anteckningar och markera saker i texten så att du kan komma ihåg vad du trodde när du läste den.

Det smarta med Kindle är att du kan logga in med ditt Amazon.com-konto och köpa böcker genom dem, så att du får dem direkt på datorn eller surfplattan. Detta innebär också att du kan överföra dina böcker till din surfplatta till din dator. Programmet är riktigt bra och av samma höga kvalitet som på tablettversionen, där programmet är både enkelt och använd och mycket bekvämt att sitta med.

Genom att ladda ner programmet får du tre böcker gratis: Skatteøen, Aesops fabler och stolthet och fördomar.

Download Kindle for PC 1.10.8.40514
Screenshots
Detaljerad information om Kindle for PC
Typ:
Freeware


Producent:
Amazon.com

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
36.4 Mb

Uppdaterad datum:
10-12-2015
0