Program » Datasäkerhet » Privatlivet

KeyLock last ned
5 0 5504  

Vet du att du låser din dator för att ta reda på ett tag efter att du använt det och på språng, skriver du din kod fel ett par gånger? Med KeyLock är det inte längre något problem, eftersom du kan använda en USB-kontakt som en nyckel för att låsa upp datorn. Du kan ladda ner programmet nedan för gratis.

KeyLock är en väldigt smart applikation som ger dig några verktyg för att snabbt komma åt din dator med en USB-kontakt. Vi har testat programmet på vår Windows 7-dator för att titta på några av säkerhetsfördelarna med programmet.

KeyLocks huvudfunktion är snabb åtkomst till din dator, men programmet innehåller också några andra coola funktioner inklusive. energisparande och en personlig välkomstskärm om någon försöker komma åt din dator.

Energisparfunktionen är väldigt smart eftersom programmet minskar strömförbrukningen genom att sänka ljuset, svarstiden och ta bort bakgrunden. Här kan du välja hur mycket tid du ska gå och hur många funktioner du vill aktivera. Dessutom kan du också skriva en personlig text och anpassa välkomstskärmen som visas innan du sätter i USB-kontakten.

Detta ger dig tre viktiga funktioner som hjälper dig och din dator. Men den speciella låssfunktionen är väldigt bra för handen och det är så enkelt att använda programmet, det passar alla användare, eftersom det tar några minuter att ställa in programmet, varefter du bara måste komma ihåg din USB över.

Download KeyLock 1.0.3
Se KeyLock på video :
Screenshots
Detaljerad information om KeyLock
Typ:
Freeware


Producent:
Brabonet

Inkom datum:
10-10-2014
Plattform:
Windows XP, 2003, Vista, 2008, 7 & 8

Storlek:
27.9 Mb

0