Program » Apple » Mac

Just Color Picker til Mac last ned
4 0 5498  

Letar du efter ett färgigenkänningsprogram? Av den anledningen är Just Color Picker bara för dig. Programmet kan hitta färger på bilder och webbplatser så att du kan använda dem i ditt arbete. Du kan ladda ner programmet helt gratis nedan.

Bara Color Picker är en riktigt cool applikation som du kan bära vart du vill, eftersom den är bärbar, vilket innebär att du kan lagra den på en USB-kontakt. I själva programmet kan du hitta färgkoder på bilder och webbplatser via ett verktyg som du får tillgång till när du startar programmet.

De fem färgformat som du har tillgång till är: HTML, RGB, HEX, HSB / HSV, HSL och CMYK, som är några av de vanligaste färgkoderna i de flesta applikationer.

När du laddar upp en bild eller trycker på var som helst på skärmen med hjälp av det inbyggda verktyget, hittar programmet färgerna på bilden och ger dig en överblick över dem, liksom deras färgkoder. Då kan du välja vilket format koden ska vara för, där du kan infoga koden i ett annat program eller som HTML om det är en webbplats.

Det här programmet är väldigt smart om du arbetar mycket med bildredigeringsprogram, eftersom programmet gör det enkelt och snabbt att hitta färgkoder. Bara Color Picker är också ett av de enklaste programmen vi har fått veta, eftersom det bara är en knapptryckning innan du har färgkoder redo att användas.

Download Just Color Picker til Mac 4.1
Screenshots
Detaljerad information om Just Color Picker til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Anny

Inkom datum:
03-10-2014
Plattform:
Mac OS X 10.10, 10.6, 10.7, 10.8 & 10.9

Storlek:
5.7 Mb

Uppdaterad datum:
16-09-2015
0